Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam ja dobro skontao, sprečili su ih da izađu iz države? Hahahahaha a ne spreče ih da uđu. Kako vi bošnje ne vidite da su lideri vaši dogovorili da primaju braću im muslimane, vizija alije se ostvaruje ali na svu sreću samo na 23%.
hehehe, sprecili 200 izlazaka iz zemlje, a sam par ulazaka. I ovo vam je vijest. Pa valda bi barem na izlaske trebali zmiriti. Bas ste za viceva o pameti
Sve onoj debeljuci poslati, zivi na nasim jaslama vec decenijama. Uspjesna biznismenka iz Australije. Bisera vodi ih sebi
😇Bulevarneprobojnosti , kako te nije stid da toliko citas BiH Portale , mene interesantno vi uopste ne interesujete. Sto se mene tice bili i ostali Ciganija takozvana Srbija .
Pazi ti ove kolone, sve sama djeca i žene. Njihovi dragi muškarci ostali kući da se bore za slobodu.
Bio sam borac armije u 5.korpusu. radije ću živjeti sa srbima nego sa ovim divljim arapskim govnima.
@Loki4 Sa Srbima moras zivjeti jer ovo je i njihova drzava, i imaju pravo odabira prebivalista na podrucju citave BiH, kao i ti. A sto se tice migranta, sa njima se ne moze zivjeti.
toj trojici odmah drzavljanstvo,svakako ih se ove godine 30 000 odreklo
VRAĆAJ GOVNA NAZAD!!!! JEDINO JE TO RJEŠENJE!!! DODIK IH ZAJEDNO SA VUCICEM GURA U BiH!!!! CISTI SRBIJU OD TE POGANI !!! A MI IH PRIHVAĆAMO KO BRACU !!!!! HHAHAHAHAHAHA!!! SIROTINJSKI MERHAMET!!! JE NAJGORI !!!! KAD TE SIROTINJA POMAŽE!!!!
Svaka cast bh policiji,dobro cuvaju hrvatsku granicu
Koje budale.. Pa u ovoj zemlji dnevno pročitaš deset tolikih nelogičnosti da te bude stid sto se tu nalaziš. Pa pusti ih kad ih svi postaju.. Kakav idiotizam
PA JESMO LI MI BOSNJACI TOLIKI IDIOTI DA SVE OVO MIRNO GLEDAMO!!! PA ISTJERAVACE NAS IZ KUĆA!!! DJECU ĆE NAM BITI !!! MA NE MOZES VIŠE OTIĆI U NEKI CENTAR NESTO KUPITI OD TIH IDIOTA NA PARKINZIMA!! MA ONI OVUDA RADE STA HOCE!!! NIKO IH NE KONTROLIŠE!!!
JEBALI MATER SVOJU!!!! PA ODAKLE VIŠE OVA ĐUBRAD PRISTIŽU!!!! PA TU JE NAJMANJE IZBJEGLICA IZ SIRIJE!!! DŽAFEROVA BRACA IZ PAKISTANA!!! BRANI IH Đ
Motaj kablove nema šta više...kraj!
Ne zelim da mi se migrant ugnijezdi u mojoj zemlji. Dosta mi je vec uljeza ovdje s kojima moram zivit, ovi indijansko-azijatsko-turkofoni narodi bi bili previse.
Sprečili 180 hajvana, a sutra će vam uć 500 goveda.
Gledaj brothersa, gdje su im maramice, ŠefiKe obezbjedi im koje pakovanje ovi su tvoji.
Jesu li to granicari bejha ili hrvatske.....nije mi jasno koju granicu cuvaju?