{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće Zenica predlaže da Gradska arena dobije ime "Husejin Smajlović"

F
FENA
25.5.2017. u 09:01
0
12
Gradsko vijeće Zenica predlaže da Gradska arena dobije ime "Husejin Smajlović"
0
Gradsko vijeće Zenica predlaže da Gradska arena dobije ime "Husejin Smajlović"
Foto: Arhiv/Klix.ba
Na sjednici Gradskog vijeća Zenica, kao prva tačka dnevnog reda, danas će biti razmatran prijedlog odluke o davanju naziva Gradskoj areni Zenica po imenu gradonačelnika Husejina Smajlovića.
Pred vijećnicima će se naći informacija o stanju u oblasti poljoprivrede s Programom mjera za unapređenje poljoprivrede u 2017. godini na području Zenice, te izvještaj o ostvarenju godišnjeg plana implementacije Strategije integriranog razvoja grada Zenica i Plan implementacije strategije za period do 2019 godine

Bit će razmatrani i izvještaji o poslovanju javnih preduzeća ""Parking servis", "Grijanje", Regionalne deponije "Mošćanica", "Vodovod i kanalizacija", "Zenicatrans-prevoz putnika", "Tržnica Zenica", kao i izvještaj Izvršne agencije o realizaciji projekta izgradnje glavne gradske magistrale.

Na dnevnom redu je i izvještaj o izvršenju budžeta Grada Zenica za 2016. godinu, kao i izvještaj utroška sredstava Fonda za ekologiju za 2016. godinu sa prijedlogom programa utroška sredstava iz Fonda za ekologiju za 2017.godinu

Svoje mišljenje vijećnici će dati i o prijedlogu programa sufinansiranja aktivnosti na sanaciji klizišta i odrona za područje grada Zenica u 2017. godini, o obavezama plaćanja naknade za izgradnju skloništa i o izmjenama i dopunama Odluke o formiranju Općinskog štaba civilne zaštite.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: