Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, napokon smo i mi počeli cijeniti naše heroje.
Na čemu ovi poene skupljaju.. Zena nije kako treba ni preselila oni vec da iskoriste priliku.
Ma ja, bolje da se ništa ne spominje, da se ništa ne imenuje, da se kako zaboravi. :)
Na veliku žalost svih dušmana BiH (kojih je mnogo, pa čak i iz reda bošnjačkog naroda), Bošnjaci napokon uče cijeniti svoje heroje. Ovaj čin se desio tako brzo, da je zadivljujuće. Svaka čast. Uvijek ovako treba reagovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad daš glupim SDA kozojeßima vlast. Umjesto da bude: - Isntitut za istraživanje genocida i zločina protiv čovječnosti "Hatidža Mehmedović" ili - Institut za traženje nestalih osoba "Hatidža Mehmedović" SDA kozojeßi daju ime: - Česma sjećanja Terzibašina - Hatidža Mehmedović Ali ništa me ne čudi kad Bakir Izetbegović svaki godine dolazi u Bihać na tradicionalne konjske trke "Alija Izetbegović" i ne smeta mu.
:))))))))))) tradicionalne konjske trke "Alija Izetbegović" ... Daj ne mogu da vjerujem !!!
@kasperSRB3 Nema te šta čuditi. https://www.klix.ba/lifestyle/bihac-42-najbolja-grla-iz-regije-na-konjickim-trkama-memorijal-alija-izetbegovic/170818104 http://www.rtvusk.ba/files/news/57b405588b2c65.85493449_rtvusk3212653.jpg
uvodite nove poreze i dajete imena , ništa drugo i ne znate , zaboravih , znaju podići lični dohodak , to najbolje rade!
izvinucete svi ali ovaj covjek odradjuje konkretne stvari
Babina česma..
Predlazem da se mjera( jedinica) za glupost nazove " skaka". Nadam se da nisam uvrijedio druge glupane.
koja ironija. spodobe koji su bili sljedbenici politike koja je dovela do rata i zbog koje je hatidžina porodica stradala sada joj odaju počast.
Nije to ironija ... SDA na ovaj nacin pravi ,,brend" !!!
Ne MI nismo zaprijetili da ce Muslimanski narod otici u zaborav, zna se ko je prijetio, huskao i naredio da Muslimanski narod bude poslat u proslost. NISTE USPJELI, JACI SMO NEGO IKAD I ISTRAJNIJI NA SVOME PUTU. MRS SPODOBO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo je za svaku pohvalu i ovo je nas dug prema toj velikoj zeni . Nadam se da ce i drugi gradovi slijediti primjer Sarajeva koji ipak pokazuje ozbiljnost prema ovako osjetljivim situacijama
Cuj česma...Kakvi licemjeri...Fuj
glavna ulica u sarajevu treba nositi njeno ime , a ne po komunistickom zlocincu titu
Rezervisano... Mislim za Muniru !!!
Imal se zasta pametnije zasjedat? Ili je to samo da se dnevnice zarade i ajmo kuci. Zaboli me kako ce se zvat cesma. Niko ne rjesava problem vode u Sarajevi
svaka cast, ovo treba da bude primjer kakav odnos trebamo imati prema srebrenickim majkama
Pa mogli ste i Sarajevo preimenovati u Srebrenicu ... To bi bas bilo fancy !
Stari Grad neka se zove Potocari ... Dolac Malta neka dobije ime po Zepi (nju uvjek zaboravljate).
Sa stilom urbanim raznesi samo da bude fancy ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
napokon konkretna stvar kada je rijec o Hatidzi Mehmedovic, ostalo je sve suplja. Ovo je minimum koji je ta zena zasluzila...svaka cast