{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradsko vijeće sutra o izvršenju budžeta Grada Sarajeva u 2007.

F
26.3.2008. u 10:29
0
0
Gradsko vijeće sutra o izvršenju budžeta Grada Sarajeva u 2007.
0
Gradsko vijeće sutra o izvršenju budžeta Grada Sarajeva u 2007.
Izvještaj o izvršenju Budžeta Grada Sarajeva za period 01. januara - 31. decembra 2007. godine, na dnevnom je redu sutrašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva.
Gradsko vijeće razmatrat će i i Izvještaj o radu Pravobranilaštva Grada Sarajeva za 2007. godinu, te Izvještaj o radu Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2007. godinu i Izvještaj o provođenju gradske politike i aktivnosti gradonačelnice Grada Sarajeva za period 01. januara do 31. decembra 2007..

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana "Pofalići", Prijedlog Odluke o kriterijima za finansiranje amaterizma u oblasti kulture, Prijedlog Odluke o formiranju Organizacionog odbora 9. Konferencije Mreže balkanskih gradova BALCINET, te Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Deklaraciju o evropskoj budućnosti BiH.

Vijećnici će razmatrati i Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva na planu multilateralne i bilateralne međunarodne saradnje za period od 1. januara do 25. februara 2008. godine, Izvještaj o izgradnji zatvorenog olimpijskog 50-metarskog bazena na lokalitetu Otoka-Meander, Izvještaj Komisije za utvrđivanje lokacije ukopa Isa-bega Ishakovića, osnivača Grada Sarajeva i njegovog sina Mehmed-bega te Nacrt Odluke o osnivanju Javne ustanove "Gradski centar kulture Sarajevo".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: