Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipično za b-h novinare, pa i za 'klix.ba': slika političara je važna za predmet napisa! A da su pokazali skicu 'Kvadranda-C' sa lokacijom novog objekta? To bi bilo previše, to oni ne mogu, to nije interesantno, važne su face, zar ne?
Povlačim (djelomično) svoju kritiku! Objavljeno je 10 slika, na 9 su političari - što je jako važno, zar ne(?) - i 1 slika Kvadranta! Naročitu pažnju su mi ipak privukle onih 9 slika političara, jer one su važne za sadržaj ćlanka!
Sve pohvale, ovo je prava stvar. Ovo rukovodstvo gradske uprave i gradski vjecnici sa njima su uradili mnogo za ovaj grad. Hvala vam!
kvadrant - c, ovo ko zvjezdane staze
Skaka ne da radi nego je on Neimar svog mandata Oni koji mrze tesko ce to priznati ali je istina jedna Zato samo naprjed