Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste nas hebavali za suhu šljivu kad ste pravili Pelješki most, spremate se da stavite nuklearni otpad na granicu... Stavljaj aerodrom, ko ih šiša
E pa neće moći kako ti misliš. Kada budete članica EU onda možete postavljati neke svoje uvjete.
Zašravo jesu, nasi su i pristali na gabarite mosta, koji inace moze pustiti ispod sebe dačeko vece brodove nego sto je Neum ikad vidio, i sto ce ikad vidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ajde... Šta je malo ulja iznad Dubrovnika u odnosu na uranij pored Une...
Aerodrom ce izgraditi, ne pita se hrvatska nista u svojim granicama a kamoli van istih.
Ne seri. Nek i Neum napravi aerodrom i Trebinje
Samo pravite aerodrom. Island sa 300.000 stanovnika ima 3 zašto i ne BiH sa 2-3 miliona?
e sad vala pod hitno i da federacija financira ovaj projekat..gradi to!! i jos koju deponiju kod dubrovnika.
Prelijep predio naše divne Bosne i Hercegovine, baš ljetos pri silasku od granice gledam iz ovog ugla. Šteta bi bila da se izbetonira i uništi
Posherem vam se po sred straduna! Ima da vam turisti gledaju avione od sada, gore, dole, gore, dole;)
Cuj ovog uje, nesto naredjuje ko’ fol… Pravite aerodrom sto prije to bolje… Fino je to, da se i mi malo njima pokenjamo po stradunu sa avionima kao sto su oni nama onim mostom u Neumu!!!!
Treba gore pored repetitora na vrh brda napraviti regionalnu deponiju.
Mogli su napraviti Peljeski most mimo svih konvencija, nisu postovali BiH ni 1%. PRAVI aerodrom u inat sto prije, ko ih ebe!!! Kakva ekologija, lovaa je problem, ko hoce da ide u Dubrovnik, sleti prvo u Trebinje ko gospodin;). A vala sta fali i koji avion iznad straduna:) Ako mi mozemo most gledati, mozete i vi avione;)
Ja mislim da treba prcati srbe bez obzira na sve ostalo.
Ljudi, ne mogu da vjerujem da muslimani govore da se pravi aerodrom u Trebinju :) Nek sam i ovo dozivio
Ja ne znam o čemu vi svi skupa palamudite. Dok se taj aerodrom napravi, RH će već bit koju godinu u Schengenu. Vi stvarno mislite da će turisti iz EU ili USA slijetat u Trebinje i onda čekat uru vremena na granici da prođu sve kontrole i skeniranja jer ulaze iz zemlje trećeg svijeta u Schengen? Ajde malo promislite i ne budite naivni. Nema to veze s civilnim aerodromom, ali dok službeno Sarajevo to vidi, bit će kasno ko i vazda
A nuklearni otpad kod Une i BiH granice? Rokaj aerodrom i deponiju smeća pride, pa neka kmeče
Gradit isključivo vodopropusnim materijalima 😂
Ovaj jame kad budemo u EU ali vas su primili samo da budete tampon zona da im stražu pred vratima čuvate zbog migranata, a ništa lijepo ne misle o vama nego da ste im uvjek bili sluge i dupelisci.