{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradonačelnik Brčko Distrikta otvorio blog

S
Sarajevo-x.com
4.4.2008. u 15:13
0
0
Gradonačelnik Brčko Distrikta otvorio blog
0
Gradonačelnik Brčko Distrikta otvorio blog
Trend otvaranja blogova javnih ličnosti u Bosni i Hercegovini se nastavlja. Najnoviji član bh. blog zajednice Blogger.ba je gradonačelnik Brčko Distrikta Mirsad Đapo, koji je danas napisao i prvi post na svom tek otvorenom blogu.
"U ovoj mojoj «pristupnici» timu blogera, srdačno vas pozdravljam.

Brčko distrikt Bosne i Hercegovine je lokalna zajednica koja zbog specifičnog statusa te bogatih i jedinstvenih iskustava iz svog osmogodišnjeg postojanja umnogome nadrasta lokalni značaj. Stoga smatram da je i funkcija gradonačelnika Distrikta dovoljno zanimljiv i inspirativan posao da i na ovaj način, neposredniji od uobičajenih, počnem komunicirati sa mojim Brčacima, ma gdje bili, i ostalim građanima BiH koji za to budu zainteresovani.

Prije svega, želim da se zahvalim Blogger.ba što su mi ovo omogućili, a posebno mladim Brčacima sa portala InfoBrcko.com, čiji mi je entuzijazam u informativnoj prezentaciji Brčkog bio poseban podsticaj za pisanje ovog dnevnika. Grijeh bi bio ne pomenuti i člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji se prvi među domaćim zvaničnicima ozbiljnije angažovao na pisanju internetskog dnevnika, pokazao da to itekako ima smisla i «probijanjem leda» nama ostalima znatno olakšao upuštanje u ovo iskušenje i izazov", napisao je gradonačelnik Brčko distrikta u uvodnom postu na svom blogu.

Čitajte više na mirsaddjapo.blogger.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: