{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gradonačelnik Banje Luke "Najnačelnik BiH 2007."

F
19.12.2007. u 15:47
0
0
Gradonačelnik Banje Luke "Najnačelnik BiH 2007."
0
Gradonačelnik Banje Luke "Najnačelnik BiH 2007."
Gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović dobio je specijalno priznanje "Najnačelnik BiH 2007.“ u akciji izbora menadžera BiH za 2007. godinu.
Agencija za izbor menadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope uručila je ovu nagradu gradonačelniku 14. decembra na ceremoniji u Banskom dvoru, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću Administrativne službe Grada Banja Luka.

Gradonačelnik Davidović je dobio, kako je obrazloženo u odluci žirija, „najviše priznanje za doprinos u privrednom i ukupnom razvoju Banje Luke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, realizacijom kapitalnih programa infrastrukture i stvaranjem povoljnog ambijenta za biznis“.

„Svakako, da je Vaš doprinos u razvoju Banje Luke, po ocjeni menadžera iz BiH, odnosno poslovnih ljudi, maksimalan. Nagrada podrazumijeva nagradu Vama kao velikom strategu, gradonačelniku za 22. vijek. Sjajni rezultati koje postižete u kontinuitetu, a posebno u ovoj godini, jednostavno nisu mogli ostati nezapaženi. Zato Vam i pripada najviša moguća nagrada po ocjeni našeg žirija“, navodi se u čestitki predsjednika Organizacionog odbora za izbor menadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope, Pane Škrbića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: