{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Građanima hrana umjesto nacionalizma

S
27.4.2009. u 07:54
0
4
Građanima hrana umjesto nacionalizma
0
Građanima hrana umjesto nacionalizma
U Tuzli je u nedjelju 26. aprila u periodu od 12:30 do 13:30 uspješno održana kampanja-ulična akcija "Mi hranom,oni nacionalizmom“. Liberalne demokrate i Mladi Liberali Tuzle su i ovaj put demonstrirali Tuzlankama i Tuzlacima da su u stanju uvijek konkretno, kreativno i originalno odgovoriti na izazove svakodnevnice.
"U zemlji kao što je naša Bosna i Hercegovina, koja prirodno baštini bogatstvo različitosti kao svoje najveće bogatstvo, neodgovorni nacionalisti koji vode ovu zemlju uspjeli su da naše najveće bogatstvo pretvore u naizgled nepremostive planine spoticanja. Igrajući na primitivnu i nemoralnu kartu vitalnog nacionalnog interesa i nacionalnih kalauza, uz neshvatljivu indolenciju i šutnju stanovnika naše BiH, načinili su BiH zemlju koja je na marginama svih europskih i svjetskih tokova i nepoželjan teret svih itegracijskih procesa", stoji u saopštenju iz ove stranke čiji su članovi odlučili da umjesto nacionalizma ponude konkretnu hranu svojim sugrađanima.

Njihova kampanja u jedinstvenoj akciji odvijala se istovremeno u Tuzli, Mostaru, Bihaću, Srebreniku, Zvorniku, Zenici i Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: