Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz iskustva mogu reci da je dr Humackic ok. ima znanje. usavrsavao u Becu. odlican pristup pacijentima i nije lik za mito. jedini dr u mostarskoj bolnici koji postuje Hipokritovu zakletvu. i ne, nismo u rodu niti ista slicno
kakvo mito, radiolog
@mostarkamo, dr. alen je zlato jedno, strucan, ljubazan i dobar. ali nije jedini takav. stovise, sigurno nije jedini koji postuje hipokratovu zakletvu u mostarskoj bolnici. znam iz iskustva. blizak clan familije operisao rak u jednoj mo bolnici, u drugoj primao hemo i zracenje, bez ijedne jedine marke mita, svi bili super ljubazni, divni, i u jednoj i u dr bolnici, omogucili da sve prodje sto bezbolnije, brze i lakse.
Slozio bih se sa izborom najbolje ustanove u FBiH, imam pozitivna iskustva sa UKC Tuzla; dobri timovi ljekara su gore..
Bravo Alene, najbolji si
prvi put čujem da je postojala nekakava anketa o ovom
I ja samdoktor kad mi se da kesa od 1000€
Ljudima koji rade svoj posao,nisu uhljebi i stranacka gamad svaka cast ali od ovih supljih udruzenja i jalovih nevladinih organizacija mi se povraca..
Da nije i dr Guzijan dobio to laskavo priznanje na guzove ?
ne bi zenu pustio kod gguzijana
HAHAH NA PREGLED DOJKI
@MajKinSincina Na pregled guze.
a gdje su rezultati ankete, da vidimo koliko je anketirano gradjana i gdje
pa dobro. većina dobrih doktora iz Sarajeva više ne radi u KCUS-u
guzijan hahah
doktor Guza
@Shahbaz jos pregleda dojke