|

"Građani BiH najveći krivci za neulazak u bezvizni režim"

"Građani BiH najveći krivci za neulazak u bezvizni režim"
0
S
Sarajevo-x.com
5.12.2009. u 12:41
11
komentara
0

dijeljenja
"Građani BiH najveći krivci za neulazak u bezvizni režim"
Udruženje "Front" obratilo se javnosti upozorenjem da su građani Bosne i Hercegovine jedini i istinski krivci zbog toga što BiH nije ušla u bezvizni režim, kao i zbog činjenice da je naša zemlja još daleko od ulaska u NATO.
"Dok susjedne zemlje, među kojima i agresorska Srbija, velikim koracima idu ka Evropskoj uniju, Bosna i Hercegovina zahvaljujući fašističkoj vlasti stoji u mjestu a građani sve to mirno promatraju. Pasivnost i nesuprotstavljanje građana ovakvoj vlasti Bosnu i Hercegovinu odvest će u bezdan iz kojeg će se teško vratiti", smatraju u "Frontu".

"Za ovakvo stanje velikim dijelom je odgovoran i visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, čiji je prevashodni zadatak približiti BiH evropskim integracijama, za što su mu omogućene i 'bonske ovlasti', koje ne koristi. Njegova uloga posmatrača je uvredljiva, posebno ukoliko uzmemo u obzir da se kao posmatrač enormno bogati od izuzetno visokih primanja koja za svu svoju pasivnost ima", navodi se u saopštenju iz ovog bh. udruženja i pozivaju svi da "konačno poduzmu nešto i pokrenu proces smjene kriminalaca i fašista koji Bosnu i Hercegovinu vode u propast."
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...