{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Graditi biblioteku i renovirati Centar za djecu Boško Buha

S
26.8.2008. u 12:31
0
16
Graditi biblioteku i renovirati Centar za djecu Boško Buha
0
Graditi biblioteku i renovirati Centar za djecu Boško Buha
Općinski odbor Naše stranke Novo Sarajevo protivi se izgradnji bazena na Čengić Vili i u saopštenju koje su nam poslali ističu:
"Napominjemo načelnika Nedžada Koldžu da je upravo otvoren bazen na Otoci, par stotina metara od planirane lokacije za bazen u Novom Sarajevu. Izgradnja tog bazena koštala je oko 15 miliona maraka i trajala nekoliko godina. Pored toga postoje bazeni na Ilidži i Fakultetu tjelesnog odgoja na Koševu. Prema tome, građankama i građanima općine Novo Sarajevo ne nedostaje obližnjih bazena i plivanja. Ovo je samo jedan od primjera kako se loše procjenjuju potrebe stanovništva naše općine, te koliko administracija naše općine ne razgovara sa građankama i građanima o njihovim potrebama."

Naša stranka će, kako navode, u svoj predizborni program uključiti borbu protiv izgradnje još jednog bazena u Sarajevu, a zalagati se da sredstva planirana za izgradnju bazena na Čengić Vili preusmjere na izgradnju moderne biblioteke u našoj općini i renoviranje i stavljanje u funkciju bivšeg Centra za djecu Boško Buha na Vilsonom šetalištu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: