"Ulica Najljepših želja"
0

Grad Sarajevo na poklon dobio 15 sadnica drveća

Sarajevo-x.com
Sa press konferencije (Foto: Sarajevo-x.com)
Sa press konferencije (Foto: Sarajevo-x.com)
Kompanija DK Trade, članica grupe Droga Kolinska, u petak je u okviru projekta "Ulica Najljepših želja" donirala gradu Sarajevu 15 sadnica drveća i predstavila nove ukuse mini čokolada "Najljepše želje".

Građani Sarajeva u petak su mogli u "Ulici Najljepših želja", organizovanoj u Ferhadiji, napisati svoje želje, i dan učiniti slađim uz čokoladu Najljepše želje.

"Raduje me što smo danas s brandom Najljepše želje organizovali "Ulicu Najljepših želja" koja je pružila Sarajlijama dan ispunjen čokoladom i lijepim željama. Čokoladu uvijek poklanjamo onima koje volimo, a često nam nije potreban ni poseban povod. Ipak , povodom lansiranja mini čokoladica Najljepše želje, ovaj brand poklanja 15 mladih sadnica gradu Sarajevu. Ovo će drveće biti zasađeno u parku pored Druge gimnazije", rekla je Nataša Gaon, voditeljica sektora marketinga DK Trade d.o.o.

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva, Igor Kamočaji, zahvalio se na donaciji koja je uručena Sarajevu istakavši potrebu grada za zelenilom koje je tokom rata devastirano.

"Zahvaljujem sa na ovoj donaciji u ime Grada, i nadam se da će naredne godine ovoj cifri biti dodana jedna nula, pa će naredne godine biti donirano 150 sadnica", rekao je Kamočaji.