Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svasta cete vi izmisliti samo da uzmete koju paru......
@Krivo je more Svugdje u svijetu se to tako radi, ako hoćeš da koristiš ime grada u svojoj privatnoj firmi, moraš da platiš.
Sarajevo je selo nije grad, predstavlja se Sarajevo ko da je New York, pogotovo od ispijaca kafe i shisha majstora
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoce l' i Halid Beslic? Za 'Sarajevo, grade moj'...?
SFF naknada za ime.
Pa istoj (debilnoj) logici trebala bi i općina Novo Sarajevo uplatiti za "reket", zato što u svom nazivu ima ime grada...Ili, kad čuješ nekog da u razgovoru samo spomene Sarajevo, odmah ga "oporezuj" ili mu naplati kaznu...Zato je šatro komunikacija zakon?!!! ...koji smo mi klocovi braćo mila!!!
Imam 19 cm. Nisam visok a zovu me dugi.
Jbm vam pleme i mjku retardiranu i onoga kome je ovo naumpalo i ko je podrzao.
Najbolje je da i zrak pocnete naplacivati, i saljite jos inspektora na teren. Unistite i ovo malo firmi sto rade. Al obavezno saljite korumpirane inspektore.
Vidi ovih sto rade na depopularitaciji glavnog grada. Kontam ako na pišem možda mi posalju račun...
sta je sa koristenjem korita rijeke miljacke i reklamnim panoima sto su u nadleznosti grada za to ni marku nenaplacujete a neko uzima milione...skak lopino nesposobna procitaj malo sluzbene novine sta je u cijoj nadleznosti
a sta FC Sarajevo? jesu li platili?
Izmisljena funkcija a treba ima para. Niakve odgovornosti sto ima inace gradonacelnik.
Bolje Skaka da tužiš Podravka gulaš.
pa nije ova gradska uprava patentirala ime da ga naplaćuje..koji glodari iz stranke sestrića da
Idemo do 300... Molim sve kojima nije tesko da bace SUBSCRIBE na kanal (naravno ne kosta vas nista) i poguraju brata da napuni kanal..ne budi s.... budi drug ;) https://www.youtube.com/channel/UCEpn1SRmIh9GKm80BCIRW8A?view_as=subscriber
A izvan kantona Sarajevo možeš slobodno koristiti ime Sarajevo i ne može ti niko ništa. Kakva otimačina para narodu!
Vi u Sarajevu ćete od ove države još malo početi naplaćivati drugima što živite u njoj ....
Šta kažu za FK Sarajevo? Hoće li i od njih naplatiti?