{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Grad Mostar dodijelio 111 tekućih grantova za nevladine organizacije i pojedince

F
18.7.2008. u 11:43
0
0
Grad Mostar dodijelio 111 tekućih grantova za nevladine organizacije i pojedince
0
Grad Mostar dodijelio 111 tekućih grantova za nevladine organizacije i pojedince
Grad Mostar danas je dodijelio udruženjima, ustanovama i pojedincima sredstva tekućih grantova u ukupnom iznosu od 200.000 maraka.
Dodijeljeno je 111 grantova nevladinim, neprofitnim organizacijama i pojedincima za najuspješnije projekte iz oblasti izgradnje i razvoja lokalne zajednice, socijalne i zdravstvene zaštite, kulture, obrazovanja, sporta i ekologije.

Sredstavima tekućih grantova podržavaju se aktivnosti pojedinaca i organizacija s područja grada Mostara koji mogu svojom sposobnošću i specifičnim aktivnostima doprinijeti razvoju demokratskog društva, jačanju lokalne samouprave i sudjelovanje građana u vršenju javnih poslova.

U izjavi za novinare gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić kazao je kako grad Mostar već petu godinu zaredom dodjeljuje sredstava tekućih grantova za nevladine organizacije u iznosu 200.000 maraka.

"U Proračunu grada Mostara za 2008. godinu planirano je za rad i projekte nevladinih organizacija ukupno 2.152.000 maraka, što jasno govori da ulažemo velika sredstva i u nevladin sektor jer na taj način želimo da uistinu u svim segmentima života popravimo stanje u gradu", kazao je Bešlić.

Uz gradonačelnika Bešlića i korisnike grantova, na svečanosti uručenja bili su i predsjednik Gradskog vijeća Murat Ćorić, njegovi zamjenici, članovi Odbora Gradskog vijeća za suradnju s nevladinim organizacijama i vjerskim zajednicama te načelnik Odjela za društvene djelatnosti Božo Ćorić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: