{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Goražde: Pomoć stanarima kolektivnih centara

F
24.8.2011. u 16:15
0
0
Goražde: Pomoć stanarima kolektivnih centara
0
Goražde: Pomoć stanarima kolektivnih centara
Povodom mjeseca ramazana u srijedu je Velida Memić, ministrica za rad, socijalnu, politiku raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo (KS) posjetila korisnike kolektivnih centara u Bosanskopodrinjskom kantonu (BPK) Goražde i uručila 125 paketa sa prehrambenim artiklima i sredstvima za ličnu higijenu.
Paketi su uručeni stanarima Kolektivnog centra "Splanište", a tokom dana i u četvrtak pakete će primiti i sve ostale porodice smještene u kolektivnim centrima "Balkan I" i "Balkan II", "Barake" i "Belvedere".

"S obzirom na težak socijalni status ovih porodica Ministarstvo za rad, socijalnu politku, raseljena lica i izbjeglice KS-a se na ovu akciju, koju provodi zajedno sa Narodnom kuhinjom "Stari Grad", odlučilo kako bi im uljepšali ramazanske dane", kazala je ministrica Memić.

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi BPK-a Goražde Alma Delizaimović je zahvalila Vladi i Ministarstvu rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica KS na ovoj donaciji.

Tokom mjeseca ramazana Ministarstvo za rad, socijalnu politiku raseljena lica i izbjeglice KS-a uručilo je i 55 paketa porodicama smještenim u kolektivnim centrima "Hrasnica" i "Gladno polje", saopćeno je iz Informativne službe KS-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: