|

Goražde: Na novogodišnju zabavu u Plavi cvijet stigli i bajkeri

Goražde: Na novogodišnju zabavu u Plavi cvijet stigli i bajkeri
27
Piše: E. A.
29.12.2015. u 19:00
1
komentara
27

dijeljenja
1/13 Foto: Klix.ba
2/13 Foto: Klix.ba
3/13 Foto: Klix.ba
4/13 Foto: Klix.ba
5/13 Foto: Klix.ba
6/13 Foto: Klix.ba
7/13 Foto: Klix.ba
8/13 Foto: Klix.ba
9/13 Foto: Klix.ba
10/13 Foto: Klix.ba
11/13 Foto: Klix.ba
12/13 Foto: Klix.ba
13/13 Foto: Klix.ba
Prava novogodišnja atmosfera vladala je danas u goraždanskom parku Plavi cvijet. Mališani predškolskog i školskog uzrasta dolazak novogodišnjih praznika obilježili su pjesmom i igrom.
Tradicionalno, u Plavom cvijetu se organizuju novogodišnje priredbe kako bi mališani svojim roditeljima pokazali sve ono što su tokom godine naučili kroz brojne edukativne radionice.

Podijeljeni su i novogodišnji pokloni koje je za njih obezbjedila goraždanska kompanija Bekto Precisa.

U istoj zgradi još jedna novogodišnja zabava, skoro u isto vrijeme. Priređena je za članove Udruženja koje okuplja osobe sa motoričkim i psihičkim problemima.

Mališanima ovog udruženja su podjeljeni novogodišnji paketići, dar bajkera goraždanskog Moto kluba i firme Bekto Precisa.

Zanimljivo je da su iz ovog udruženja poželjeli vidjeti motore pa su im goraždanski bajkeri priredili iznenađenje i na motociklima stigli u park Plavi cvijet. Druženje je potrajalo baš kako dolikuje praznicima a tome svjedoče i srdačni susreti, razmjena novogodišnjih čestitki i lijepe želje za sretnu novu.

Narednih dana, najavljeno je biće riješen i problem grijanja prostorija u kojima je sjedište udruženja za što će se pobrinuti kantonalni ministar privrede Esed Radeljaš.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...