{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Goran Mutabdžija najzaposleniji ministar u Vladi RS-a

6.11.2014. u 14:07
4
32
Goran Mutabdžija najzaposleniji ministar u Vladi RS-a
4
Goran Mutabdžija najzaposleniji ministar u Vladi RS-a
Goran Mutabdžija
Ako je vjerovati informacijama koje dolaze iz Ministarstva prosvjete i kulture, ministar ovog resora Goran Mutabdžija bez sumnje je najagilniji i najangažovaniji ministar u Vladi RS. Pored čestih putovanja, Mutabdžija koristi priliku da posjeti i otvori svaku značajniju ili manje značajnu manifestaciju u RS.
Mutabdžija će danas prisustvovati polaganju vijenaca na spomen-ploču poginulim studentima Univerziteta u Banjoj Luci, večeras će prisustvovati otvaranju "Banjalučkih horskih susreta", a sat nakon toga otvaranju izložbe "Dokumenti - uvod u studiju prestajanja" Nenada Maleševića. Da ovo nije ekskluzivitet jednoga dana, uvjerit će se svako ko pogleda Mutabdžijine aktivnosti u proteklih sedam dana.

Ministar je sinoć bio i na otvaranju samostalne izložbe akademskog slikara i vajara Darka Juroševića u Dječijem pozorištu RS, a potom je sa direktorom Republičkog pedagoškog zavoda Predragom Damjanovićem otišao u OŠ "Šamac" povodom donacije udžbenika za osnovne i srednje škole u Republici Srpskoj koje su pretrpjele štete u ovogodišnjim poplavama. Dan ranije, 4. novembra, Mutabdžija je govorio na otvaranju manifestacije "Višnjićevi dani" u Bijeljini, a dan prije toga posjetio je i dobojsku narodnu biblioteku, kao i matičnu biblioteku u Istočnom Novom Sarajevu. Mutabdžija će, prema najavama, sutra prisustvovati i Simpoziju industrijske elektrotehnike, koji će biti održan na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: