{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


GO SDA o izboru gradonačelnika i nacrtu proračuna

F
13.6.2009. u 11:42
0
0
GO SDA o izboru gradonačelnika i nacrtu proračuna
0
GO SDA o izboru gradonačelnika i nacrtu proračuna
Gradski odbor (GO) Stranke demokratske akcije (SDA) Mostar na svojoj jučerašnjoj sjednici raspravljao je o izboru mostarskog gradonačelnika i usvajanju gradskog proračuna.
"Gradski odbor SDA Mostar ponovo potencira kao prvi prioritet izbor gradonačelnika kao neodložnu obavezu koju Gradsko vijeće treba hitno završiti", navodi se priopćenju za javnost mostarskog SDA.

Ova stranka pozvala je političke stranke koje participiraju u Gradskom vijeću Mostara, a s kojima SDA ima potpisane sporazume iz 2004. i 2008. godine, da ispoštuju odredbe sporazuma kako bi se što prije izabrao gradonačelnik Mostara.

U suprotnom, SDA najavljuje da će preispitati dalju poziciju svojih vijećnika u Gradskom vijeću, navodi se u priopćenju.

Iz SDA podsjećaju da je Klub vijećnika te stranke od predlagača zatražio da mu dostavi "realan, sistematično složen i kvalitetno obrazložen Nacrt proračuna za 2009. godinu", što do danas nije učinjeno.

"GO SDA Mostar zahtijeva žurno dostavljanje traženog Nacrta proračuna i stanovišta je da nakon dostavljanja nacrta proračuna isti treba uzeti u razmatranje o čemu će svoje primjedbe i sugestije dati i GO SDA Mostar", stoji na kraju priopćenja za javnost mostarskog SDA.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: