Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari na ovom clanku su prava reprezentacija prvenstveno trenutne epidemioloske situacija kakva i jeste, a poslije toga i inteligencije naseg naroda.
ma sve stupido do stupide, prije bi se ubili nego da koriste mozak.
Jasna prozivanja na Klixu su dobili samo Vitez i (zapadni) Mostar... Pitam se zašto? Jesu li samo tamo kršenja mjera ili je neki drugi (potpaljujući) razlog!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ovako je svaki vikend u Mostaru i to ne samo u taboo vec na jos 5 mjesta, ne znam sta pravite senzaciju sad.
Pjeva i veceras ,i??
Nema ni države ni policije ni inspekcije u ovo smislu jel novac može da radi sve tako je svagdje ,žalosno!
Missisipi sindrom
Bravo Mostar!
Zato u Sarajevo sve kerove poslali i treniraju raju... sikter ba!
Ovo je dokaz da "nema države" da zakoni ove zemlje nisu isti za sve. Ovo je dokaz da Bosna i Hercegovina treba jedan dobar restart kako bi bila funkcionalna.
momci treci val je davno zavrsio jos u decembru... ovo je cetvrti
Bas tamo inspekcija postoji? Sverca se, ne placa se pdv, krade se lova, papiri mutni i onda bi oni drzavu
Ja jos nosim izasao iz drugog vala, ne moze me murija hapsit sto ne postujem restrikcije treceg vala..od muzike bih zabranio, da se ja pitam naravno, samo Ipceta i Behljuja Behljujevica..
debilizam
Dok se u hdz dijelu ne pocnu nadadjivati na glavu i upucivati na respiratore do tad se nece ni pokrenuti Drzavni vrh u nabavku neki od vakcina
Dobra riba
Dodik je u pravù kada kaže da je ovo skalamerija od države i to se dokazuje svaki dan
Ovo je ujedno odgovor zasto u ovom valu oboljevaju mladi.
3. entitet