Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na gradskoj skupstini donesete odluku o izmjeni saobracaja. Zabrana za sav teretni saobracaj kroz grad osim dostave robe u grad. I policija neka pere po vozacima. A oni neka ganjaju lopove u Federalnim cetama.
@celikkkkkk007 da je bake ovo rekao, onda nebi bio ubleha?! Neko mora da kaze... najmanje sto je mogao uraditi je da istupi i kaze svoj stav prema ovom problemu... pravi si bot, kontras, negativac...
@vjetar_sjeverni Nije direktor iz SBB, nego HDZ.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fuad odličan za zenicu
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Koliko puta će "renovirati" ove tunele' Malo, malo nešto rade, kad završe bude nekad gore nego što je bilo, u svakom slučaju to što rade ne opravdava 2 godine zajebavanja i potrošene pare! Nešto kao tuneli prema Mostaru, 2 godine se .ebemo sa zastojima i na kraju isti ku...!
Ceste i auto ceste dvije odvojene fime, svašta.
I u ovom mandatu će RS napraviti više ceste nego balijanderi na svojih 18 i nešto teritorije. Dok sve svi utale, donesu odluke, suzdrže, uzdrže, napuste sjednicu, posrču cisterne kahve, zayebu, pokradu u tom će drugi izbori, nova nadanja, nova očekivanja i nove dileme. SDA, DF ili SBB!
Pa zar nije normalno da se renoviranje uradi nakon dionice autoceste koja svakako treba da ide ovudam. Kako nas skupo kostaju ove 4 godine nevladanja i javasluka.
18 mjeseci za popravku tunela..pa bravo direktore..uci ces u ginisovu knjigu rekorda !
Podržavam Fudu u potpunosti. Gužva se mogla izbjeci u potpunosti na 2 nacina: 1.semafori ispred tunela i po 5 minuta protok, Grad Zenica nebi vidio guzvu. 2.nacin prolaz iz Zenice prema Doboju kao sto je sada (kroz tunel jedna traka) a iz Nemile obilaznica pa preko mosta u Vranduku izlaz na magistralu. Za ovo drugo rjesenje potrebna je policija da regulise jer vozila moraju preci punu liniju ispred tunela. Oba rjesenja su jeftinija nego ovo sada i guzve bi se izbjegle u potpunosti.
a to znaci kroz nemilu moze saobracaj a kroz zenicu ne moze...kakvo je to razmisljanje...
Jel se sad kad se ide prema Doboju mora ici kroz grad ili se kroz tunele vozi samo usporenom ubrzinom, posto se na slici vidi kako auta voze kroz tunel?
Naplatnu kućicu na zaobilaznicu i riješen problem. 50 KM prolazak kroz grad.
Ti bi sad da naplacujes ili kaznjavas obican narod zato sto su nesposobnjakovici i glupani iz cesti fbih pokusali preusmjeriti saobracaj kroz grad? E bas si pametan.
I Fudo bi se usutio da se nisu digli stanovnici MZ-a
Koja pravna država! Opet krivi Srbi i Hrvati... Konji jedni, za sve treba pameti, a vi bi da vodite državu.... Kriminalci na skupštinama izabrali kriminalce koji će voditi državu, /nemojte svaljivati na narod koji je glasao - sjetite se šta ste obećavali pred izbore/, ovi opet postavili direktore kriminalce, zakone predlagali kriminalci, izglasali ih oni što moraju dići ruku, tužitelji kriminalci nemaju dokaza, sudije kriminalci osude uvjetno.... i sve tako
cijeli medjunarodni saobraćaj treba prebaciti na orašje ionako je jedini pismeni GP pa preko TZ za SA. čekaj ljeto sezone odmora plus dijaspora biće razbijenih glava.
ima li kraja ublehama ovog lika? pa, šta on konta, da neko treba da napravi put koji će poslužiti kao obilaznica dok se radi novi put?! ...da se sačeka još godinu dana? a onda će da kmeči kako je Zenica zapostavljena i kako za godinu dana nije napravljeno ništa na infrastrukturi za "njegovu" Zenicu...
Jesi li ti ikad izisao negdje van svog brloga? Upravo to se radi na zapadu, napravi se "privremena zaobilaznica" da bi se sacuvale ceste po gradovima, da bi se izbjegle guzve i da bi roba zbog ekonomije mogla nesmetano i brzo prolaziti. Te "privremene zaobilaznice" se ne prave super kvalitetno nego samo da posluze dok se glavna cesta ne zavrsi. Izidji malo iz svog kokosinjca, vidi kako drugi rade. Educiraj se malo i ne glumi da si pametan sa kupovnom diplomom.
Treba, treba otic do mjestana. Kazu dobra rakija, a posebno meze imaju mjestani. A nesto i oko nekakvog puta deveraju...
Tako niste pricali Kasumovicu pred izbore o ovom projektu nego ste najavljivali ovaj peojekat dvije godine! Znali ste da ce se raditi i vi kao gradsko vijece ste trebali dati rijesenje o izmjeni saobracaja, a ne forsirati da se pocne raditi po svaku cijenu! I na kraju naravno opet udri po narodu!