Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazak u opoziciju kriminalizirane SDA je velika stvar za građane Kantona Sarajevo. Nadam se da će buduća vlast svojim dobrim i uspješnim radom dovesti i do promjena načelnika i općinskih vijeća za dvije godine.
NE KONTAM, PA OVI GILIPTERI VLASKI IZ NS OSVOJILI 13% GLASOVA I MANJE OD KONAKOVICA, A ONI SEFOVI U ANTIBOSNJACKOJ KOALICIJI, ONO ODJEBALI KONAKOVICA KOJI IMA NAJVISE OD NJIH GLASOVA?
@Dzenan93 ne seri više
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je god za njih glaso,zadnji mu put bilo...
SAMO SDA OUT!!! DOSTA JE 25 GODINA LAŽI, MULJAŽA, LOPOVLUKA, A POZIVANJA NA POŠTENJE!!!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
Dogovor ljevici je da se sdp,df i nasa stranka dogovore izmsdju sebe da naprave koaliciju kao prirodno lijeve stranke orijentirane a onda ce desni centar Narod i Pravda i NB dogovoriti o koaliciji i tako zajedno uci s ljevicom u vlast u Kantonu Sa. Niko Konakovica nije zaobisao ,pa Dino i Kojovic su projatelji i od ranije .
Po Bakirovim nalogu SDA-ovci prave spletke i zabune kod naroda gdje god mogu šireći dezinformacije. Dogovor je bio baš takav. Napraviti koaliciju ljevice i nakon toga otpočeti pregovore sa NIP i ekipom, , Nakon što su im divljački pokradeni glasovi, Konakovićeva eventualna koalicija sa SDA bi bila katastrofa za njega. Isto tako i koalicija SDA-SDP. Kada su prošli put koalirali SDP je izgubio 60% glasača. Neka eventalna nova bi bi kraj za tu stranku.
Oni vec pobjedili ... ni trecinu nemaju sve tri .. Denisa nakon sto je razvalio , nema niko ga nista nit pita nit ga vodi. SDP ga izradio sada da imi je foteljla za njihovu raju
žao mi je SDP a umjesto da priznaju poraz i smijene Nikšica dozvoljavaju da ovaj dalje diskredituje stranku moleci za malo vlasti po kantonima.Zalosno
Da je sreće ne bi se ni razdvajali. Jaka ljevica je jedino što je logično, ne samo kod nas, nego i globalno.
Ni za jednog predsjednika candidata se nisu mogli dogovoriti dje nema para ni marke za hapit, a da se dogovore za kanton gdje je MILIJARDA u opticaju svake godine. Krvi do koljena. :)
“pregovOrač”
Nas ne interesuju matematičke koalicije.Nas interesuju koalicije proti SDA
TROPRSTA KOALICIJA U KANTONU SARAJEVO PREMIJER KANTONA SARAJEVO PREDRAG KOJOVIC SRBIN ZAMJENIK MILAN DUNOVIC SRBIN BLAGAJNIK BEVANDA NARAVNO, A AKO NE, ONDA SASA MAGAZINOVIC NARAVNO SRBIN
IZBACILI KLOSARI KONAKOVICA KOJI JE OSVOJIO NAJVISE GLASOVA OD NJIH, ONO STAVILI GA NA KLUPU ZA REZERVNE ZAJEDNO SAVAJANOVICEM I JOS NEKIM. KAO MI IZ NASE STRANKE SMO POBIJEDNICIBI MI ODREDJUJEMO KAKO I STA. PREDRAG KOJOVIC PREMIJER KANTONA SARAJEVO, MILAN DUNOVIC ZAMJENIK I BLAGAJNIK SASA MAGAZINOVIC.
Lgbt koalicija
Bakir mirno prati dogovore i razvoj situacije. Trojanski konju u vidu Dine Konakovića je već spreman, da uskoči i u izbornoj godini 2020 napravi pomutnju i prevrat sa SDA!
@saim_adka Pa Vlasi u zelji da se docepaju miliona iz Sarajeva odjebali Konakovica. Kojovic iza kojeg ne stoje cetiri vlaska glasa je bio jasan kod Hadzifejzovica neki dan, ne zeli Konakovica u vlasti. Pa kako on misli bez Konakovica i Ajanovica? Nema procenata.