{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Formiran Gradski odbor Nezavisnog bloka u Banjoj Luci

17.2.2018. u 11:52
358
18
Formiran Gradski odbor Nezavisnog bloka u Banjoj Luci
358
U prepunoj sali Muzičkog paviljona Staklenac u Banjoj Luci sinoć formiran je Gradski odbor Nezavisnog bloka u ovom gradu.
Gradski odbor čini 40 članova a za njegovog predsjednika izabran je Darko Jotanović, politolog, za potpredsjednike su izabrani Nina Hadžidedić, diplomirana ekonomistica, studentica generacije, Elmedin Đuzel, magistar ekonomski nauka i Dragana Pejić, magistrica političkih nauka. Također, izabran je i Blok žena, na čelu sa predsjednicom Jelenom Radić, diplomiranom pravnicom, kao i Blok mladih Banja Luka. Izbornom skupštinom je predsjedavao Branislav Trbojević, ugledni banjalučki advokat. Konstituiranju Gradskog odbora prisustvovao je i prisutnima se obratio i Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

''Nezavisni blok je današnjim skupom pokazao da Banja Luka može imati novu politiku, naš Gradski odbor je danas kooptirao četiri doktora nauka i sedam magistara. Čak 80% naših članova su mladi i obrazovani ljudi. Mi ćemo unijeti novine u politički život u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat na izborima. Danas smo otvorili i prostorije Nezavisnog bloka u Banja Luci i imamo sve preduslove za uspješan rad'', izjavio je Darko Jotanović, predsjednik Gradskog odbora.

Nezavisni blok u banjalučkoj regiji ima odličan odziv i uskoro će se formirati odbori u Prijedoru, Kozarcu, Kotor Varoši i drugim mjestima na prostoru Republike Srpske. Posebno dobru reakciju imamo od mladih ljudi što potvrđuje i izbor onih koji će nositi politiku i ideje Nezavisnog bloka u Banjoj Luci.

''Prvi put sam se uključila u politiku jer osjećam potrebu da mijenjam današnje stanje koje katastrofalno za nas mlade. Pozivam i druge mlade da sam se priključe kako bi zajedno bili dio novog političkog projekta koji će pokrenuti i Banju Luku i našu zemlju'', izjavila je Nina Hadžidedić, potpredsjednica NB Banja Luka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: