{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Firma Violeta u iduće tri godine daruje svaku porodilju u BiH

N
22.6.2005. u 18:36
0
0
Firma Violeta u iduće tri godine daruje svaku porodilju u BiH
0
Firma Violeta u iduće tri godine daruje svaku porodilju u BiH
Firma Violeta d.o.o. iz Tomislavgarada danas je s Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Federalnim ministarstvom zdravstva popisala ugovor kojim se obvezala da će u iduće tri godine svakoj porodilji u BiH uručiti poklon paket.
Poklon paket će sadržavati vlažne maramice, vlažni toalet papir, maramice za uklanjanje šminke, intimne vlažne maramice, podlogu za povijanje, brošuru o dojenju i zdravoj prehrani bebe.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Općoj bolnici u Sarajevu federalni ministar zdravstva Tomo Lučić istaknuo je važnost projekta i kratko se osvrnuo na trenutačno stanje u zdravstvu.

Ispred ginekološke klinike Opće bolnice u Sarajevu obratila se prim. dr. Jasna Gutić, šefica ginekološko-akušerskog odjela, koja je uputila riječi zahvalnosti na ovoj humanoj akciji u ime svih porodilja i novorođenih beba.

Prema riječima Ethema Numića, direktora projekata Violete d.o.o., akcijom su obuhvaćena 42 porodilišta na teritoriju BiH, a dostavu paketa izvršit će Violeta d.o.o. u svojoj distributivnoj mreži.

Odmah nakon završetka konferencije Ivana Jukić, šefica Odjela za kontrolu kvaliteta, simbolično je uručila prve poklon pakete dvjema porodiljama Opće bolnice Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: