{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Firma Regeneracija održala edukativnu prezentaciju u Banjoj Luci

12.3.2015. u 16:06
10
Firma Regeneracija održala edukativnu prezentaciju u Banjoj Luci
10
Firma Regeneracija d.o.o. nastavlja sa trendom organizacije edukativnih prezentacija pa je i ovaj put u saradnji sa Institutom za standardizaciju Bosne i Hercegovine danas održala edukativnu prezentaciju u hotelu Bosna, u Banjoj Luci.
Jedna od tema bila je ”Tehnologija prečišćavanja sanitarno-fekalnih, oborinskih i tehnoloških voda, uz osvrt na domaću zakonsku regulativu u skladu sa evropskim EN normama”. Prezentator teme je bio tehnički direktor Regeneracije d.o.o. Mirzet Beganović,

Također, prezentirana je tema "Uloga i značaj Instituta za standardizaciju BiH u infrastrukturi kvaliteta". Prezentator je bio Goran Tešanović, pomoćnik direktora za ocjenu usklađenosti Instituta za standardizaciju Bosne i Hercegovine.

Na navedenoj prezentaciji je bilo prisutno više od 100 zvanica, iz javnog sektora kao i iz privatnih firmi iz Banja Luke i okoline.

Kompanija "Regeneracija d.o.o." je domaća bosansko-hercegovačka kompanija sa sjedištem u Velikoj Kladuši. Osnovana je 2005 godine.

Osnovna djelatnost je proizvodnja i instaliranje uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema.

Regeneracija, kao domaća bosansko-hercegovačka kompanija, je lider u ovoj branši, do danas je proširila svoju djelatnost i na odvodnju puteva i mostova.

Regeneracija trenutno upošljava 60 radnika i predstavljaju jedan mlad i poletan tim, koji u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 koji je uveden 2008.

Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001, koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012.

"Ovo je nastavak niza edukativnih prezentacija koju je organizovao tim Regeneracija BiH, a plan je da se trend nastavi sa drugim gradovima u Bosni i Hercegovini", navode iz ove firme.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: