Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Jevreji stopama konstitutivnih naroda BiH - samo se po jedan ovan pita u stadu. Ima li ko drugi da se javi, ili je Finci dozivotni predstavnik, poput Baketa, Covica i Dode? Pa dovoljno je otvoriti vijesti po jednom godisnje i zakljuciti da se u cetvrt stoljeca u BiH nista nije promijenilo. Inace, sretna Hanuka svim Jevrejima Bosne i Hercegovine, u zdravlju je slavili.
Volimo vas dok vas je malo.Da vas je 40 u Sarajevu prevrnuli bi čaršiju naopačke.
Obnašaš jedno 40 funkcija raznih vrsta u Bosni. Da na svakoj po 100 KM zaradiš tebi je svjetlost.
Finci povodom Hanuke: U ovo mračno doba svjetlost nam je svima potrebna. Neki govore da je mračno doba bilo prije rata......... :-)
Jakove ne seri kad ti je samo lihvarenje bitno
Je li ovaj ikad osudio izraelski terorizam nad palestinskom djecom?
Stari kamatar
Finac sretan ti praznik
Dokaz da se trebalo i moralo ubiti fašističkog zločinca vladu šantića............https://www.youtube.com/watch?v=KdCC_X_H-ig&feature=youtu.be
mazel tov !
Nikola Tesla bio bi jako nesrećan da zna da se još koriste svijeće ; )
šta imaju Finci o Hanuki pričati?!
Sad če Bošnje malo da se zabrinu o Palestini .Postali smo kao podparol Palestine samo koje Hamasa ili PLO?
Od kada su jevreji došli na ovaj svijet, on je u mračnom dobu i potrebna mu je svjetlost.........NAKARADNI ČIFUTI, NESRETNA VAM HANUKA SA ŽELJOM DA IDUĆU ŽIVI NE DOČEKATE
je li to onaj poznati bošnjački merhamet?
@handyman Ne, ovo je odgovor na čifutski bezobrazluk..........
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
nije ALWEGRE, IDIOTI! Ladino jezik! Hanuka Alegre - sretna Hanuka! 'bem vam