Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11% manji???! 11%! Kako ba? A akcize stavili, sve poskupilo... freelancere oporezovali, i opet manje...??
manje ide za otplatu dugova...
Manja je i rata za kredite za gotovo 150mil pa tako da ima smisla. Ima se gdje ustedjeti mada mislim da je ovo dobro i da su smanjili budzet kako bi kantoni i optine imale vise sredstava jer je sve na kantonima od zdravstva, skolstva, policije...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve nam je poskupilo, hvale se sa povećanjem proja zaposlenih, turizma kazu cvijeta... Znaci hapa se na veliko.😤
Sto je Fodilova sefica Jelka opustena...zna da za uzp nece falit' para
@TrebinjeNikadJace5 samo se ti tjesi u logoru srba :D..... ali znas duboko da vas ceka ogromni velegrad na svako selo da ce se sruciti kad krene osveta i oluja 2
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koperfildi!
štoste zavidni štoće neki dobiti veću platu ,zar ivi ne bi željeli da dobijete koju marku više???
Otplaceni dugovi, cvjeta turizam u Neumu trazi se mjesto vise, napravljena pomocna pista na aerodromu za slijetanje aviona iz Katara, S.Arabije,Irana, Iraka,Sirije I Maroka za turiste u Sarajevu, spremaju se dodatni vodeni lezajevi radi prebukiranih kapaciteta I pao pdv na 7% Nema nezaposlenih? zatvaraju biroe ostali Bakir I Spiric samo zato je budzet manji
prihodi od poreza i treba da su manji.. to se lako rjesi, smanji se javna potrosnja hiljade uhljeba (koji sisaju nasu krv preko budzeta) na izmisljenim pozicijama se otpuste i budzet bilansiran.. manji porezi mogu podstaci privrednike da investiraju i pomognu da se poboljsa ekonomsko stanje..
Rs monako za nas hahahaha
Kreditima ravno do dna.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Nadam se da ce to nova vlada prevazic
UIO se stalno hvali kako je prikupila više poreza u odnosu na prethodnu godinu. Otkuda sada manjak?
Uhapsite korumpirane službenike Granične policije BiH, Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
masala, krenula su kola strmu
Ima i rebalans u neko doba godine....
Ljudi nemojte bit naivni, klix sve što objavi ide u korist SDA. Ima sigurno pozadina iza ove objave, a saznat ćemo je vrlo brzo u skorije vrijeme :D
jaoo glupih novinara vi ste samo gledali konacnu cifru i zakljucili da je ta razlika 300 miliona... pogledajte zadnju stavku u tabeli a to je otplata duga za koji se u 2019godini izdvaja 150 miliona manje nego u 2018toj. je li to po vama manji prihod ili???? i prosto mi ne ide u glavu jer sam procitao najmanje 20 clanaka u toku ove godine kako su veci prihodi od poreza itd itd....?
Sta ti ne ide u glavu? Prihodi ce sigurno biti veci za 5-7% a ovo je budzet Federacije koja generalno nema velike troskove osim sto vraca kredite po raznim osnovama a najvise za Autoceste Federacije, gdje je ovdje sigurno 400 mil kredita za autoput.
Ovo je jasno da para nema,,,, bolje i ovo nego se zaduživati okolo,,
Para ima samo su malo sada bolje rasporedjene i vise ide na kantone. Skontali da skutori uzimaju iz budzeta Federacije pa smanjuju budzet i prebacuju vise na kantone kako je i najvise fer da novac ide ondje gdje je i uplacen a ne da skutori prave vile po Hercegovini.