{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fakultet političkih nauka se uključuje u Projekat piramida

S
25.3.2006. u 18:37
0
0
Fakultet političkih nauka se uključuje u Projekat piramida
0
Fakultet političkih nauka se uključuje u Projekat piramida
Dekan Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, prof.dr. Ismet Grbo uputio je pismo Fondaciji "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" i izrazio podršku ovom Projektu.
U pismu se ističe da nakon “uvida u ozbiljan i sistematičan pristup arheološkom istraživanju koji se bazira na analizi uzvišenja Visočice – prve evropske piramide - u gradu Visoko, izražavamo posebno zadovoljstvo što smo u prilici podržati ovaj Projekat i time uspostaviti saradnju sa Fondacijom.”

Profesor Grbo “predlaže da se u proljetne aktivnosti 2006. godine, uključi određen broj studenata četvrte godine odsjeka sociologije i treće godine odsjeka politologije. Nakon što će se upoznati sa primjenjenom naučnom metodologijom na terenu, njihov naučni interes bi bio usmjeren na izradu seminarskih i diplomskih radova u sklopu nastavnih predmeta Etnologija i Sociologija naselja.”

Najavljeno je da će “studenti odsjeka žurnalistike prisustvovati Svjetskoj konferenciji za štampu, što će biti interesantno iskustvo i izvrsna prilika da se upoznaju sa dijelom medijske strategije Fondacije."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: