Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikreteeee daj nam koji moralni citat,tipa dan bez osmjeha je propao dan!
Trute se, radte se...ce u udzbenike filozofije, sociologije i vjerskih nauka uci. Mozda ga i u kamen uklesu i u neki park postave. Voli narod te dubokoumne misli
Da je kakva sirotinja sto krade drva marica bi dovlacila na rociste sa lisicama, ovi dolaze ko gospoda.
Zar je potrebno išta komentarisati, pih
Ove tz. advokatice koo da su pošle na snimanje filmova za odrasle. Jedna od njih za 2-3 je sigurno glavna tužiteljica. Tako to ide kod nas
Pravda za Fadila!
Očigledno je bitno da se dobro ukomponiraju boje odjeće, cipela i torbi, jer šta će svijet reć
Zasto Klix ne objavi stenograme sa sudjenja, na kojima sudije, clanovi sudskog vijeca koje vodi proces protiv Novalica, trazi od Tuzilastva da pocnu iznositi materijalne dokaze, a ne pretpostavke i viber prepiske. Tuzitelji unaprijed najavljuju sta ce svjedoci pricati, dok neke svjedoke, koje su sami naveli kao svjedoke tuzilastva, sada ne pozivaju da svjedoce, jer njihovo svjedocenje ne ide tuzilastvu u korist. Sud interesuje gdje su ti svjedoci, i zasto se ne pojavljuju.
Takodjer, predsjednica sudskog vijeca, koje vodi proces, trazi od tuzitelja da proces vrate u zakonske okvire, ili ce pokrenuti proces protiv tuzitelja za nepostivanje Suda. Sudija Peric je direktno tuzitelju Pasicu da medijski natpisi i propaganda nisu dokaz u procesu. Klix pazljivo dozira informacije kojima se odrzava medijski pritisak na javnost. Objavite kompletne stenograme, da narod vidi cijelu istinu.
kakva vise rocista, hapsi i zakljucaj!
novalic kara kucke raspale
Zvezde Granda
IZ BiH (nedavna izjava reisa) stoji iza ovih kriminalaca i ovo sudjenj karakterise kao napad na Bosnjake. Ako islam stiti lopove, nikad necu postati religiozan -- hvala vam na religiji.
nemoj tako samo je JEDAN (Allah) koji sve vaga i donosi konačnu odluku. Moju vjeru mi neće par zelenih izdajnika PRODAVAČA REVIZIJE i par zelenih hajduka (OTIMAČA NARODNIH PARA KROZ VENTILATORE) DA POKVARI! Dao Bog da sve na lijekove potroše sve što su od naroda ukrali! kao i sjeme IZDAJNIČKO da se zatre zbog prodate REVIZIJE!
Koja sramna slika.
Sude mii zato što svoje pljačkam, pljačkam najviše.. što sam lapio milione najdraže!
Respiratori Fashion Show update: Solakova nadogradila trepavice. Fikretova uvijek nosi istu torbu. Novalićeve imaju najskuplju odjeću, dobro se nakrale.
Hebe se Fadilu, osmjeh od uha do uha. A Solak kriminalac kao da je na svadbu krenuo pa se usminkao .... E sminkali vas u zatvoru aBd
Ćorka drugovi, došlo je vrijeme ćorke!
Pravda ZBOG Fadila !!! U zatvor !!! Oduzeti imovinu !!!