BiH
89

EYOF 2019 i Fondacija Sarajevo Navigator potpisali sporazum o saradnji

Klix.ba
"EYOF 2019“ danas je postao bogatiji za još jednog partnera. Nedim Lipa, član Upravnog odbora Fondacije Sarajevo Navigator, i Jasmin Ademović, direktor marketinga EYOF 2019, potpisali su Sporazum o saradnji i partnerstvu na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu čime je ozvaničena saradnja pomenuta dva subjekta te ovime EYOF 2019 otvara još jedna vrata za promociju festivala građanima Sarajeva.

Predmet ovog sporazuma je poslovno-partnerski odnos koji se ogleda u kontinuiranoj recipročnoj podršci aktivnostima vezanim za uspješnu pripremu organizacije i održavanja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala 2019. godine.

Saradnja se odnosi na promociju putem medija, štampanih vodiča Destinacije Sarajevo - Sarajevo Navigator, Destination Sarajevo i Sarajevo Map, internet portal destinacije www.sarajevo.travel, aplikacije za mobilne uređaje Sarajevo Navigator te kanale na društvenim mrežama FB i Instagram Destination Sarajevo.

Također, Fondacija će ustupiti materijale potrebne za promociju destinacije domaćina EYOF 2019, fotografije, videosnimke, te će članovi Fondacije biti na raspolaganju da svojim iskustvom, znanjem i savjetima pomognu u dijelovima organizacije ovog važnog događaja.