BiH
91

Exclusive dočekom nove školske godine obradovao mališane u tri grada

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Uspješna bosanskohercegovačka kompanija Exclusive doo organizovala je ove subote tradicionalni "Doček nove škole godine".

Doček je održan u svim knjižarama Exclusivea i to u Sarajevu - Kolodvorska 12 na Socijalnom (kod Hitne pomoći) i Danijela Ozme 15, u Zenici – Armije BiH 6 i Tuzli – Albina Herljevića 31. Kao što je najavljeno, Exclusive je organizovao zabavu za školarce svih uzrasta: facepainting, modne revije, takmičenja, simpatične nagrade za sve učesnike, kao i nagradnu igru za svoje kupce koja traje od 22.08. do 20.09.2015. godine.

Više o nagradnog igri možete saznati na Facebook stranici Exclusivea.

Exclusive tradicionalno već četiri godine organizuje druženje ovakvog tipa za mališane. Doček nove školske godine u svim knjižarama Exclusivea je bio izuzetno dobro posjećen, mališani su se zabavili i uživali u šarolikom sadržaju. Najmlađi posjetioci su se posebno obradovali fotografisanjem sa Ledom Medom, saopćeno je iz Exclusivea.

Kao jedan od partnera dočeka nove školske godine, dočeku je prisustvovao i predstavnik generalnog zastupnika u BiH za brend Prestigio, te su obezbijedili Prestigio MultiBoard uređaj na kojem su prisutni uživali i aktivno učestvovali u različitim interaktivnim sadržajima.

Još jedan partner projekta je i web portal Osnovna.ba, čiji predstavnici su roditeljima i mališanima predstavili svoj projekat, te ih na zanimljiv i kreativan način informisali o svom radu.

Kako je događaj iz godine u godinu sve više posjećen, radujemo se idućem dočeku nove školske godine koje ćemo organizovati i koji će sigurno biti još bolji, navode iz kompanije Exclusive.