Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je isto kao kad je embargo oruzja bio. Kao embargo svima a srbi dobiju oruzje od srbije. Sad ne daju novac Bosni a srbi i dalje ce dobijati od Srbije i Rusije. Jedini sto uvijek ispastaju su gradjani koji nisu srpske nacionalnosti.
Pa jel ti stvarno mislis da Srbija ima novca da baca na rs?
Da je Srbe Srbija branila kao sto pricate i sad bi Drvar, Glamoc, S. Most i pola Sarajeva bilo RS. Srbi su imali oruzje od JNA a Karadzic i Mladic nikad nisu bili Milosevicevi miljenici cak sta vise pred kraj rata je uveo RS i sankcije, a prica o pomoci od Rusije je presmijesna, pa u to vrijeme protestantni u Moskvi otetim tenkom pucaju u parlament, Rusija tada sama sebi nije mogla pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još samo da definišete koje su to neustavne aktivnosti i ko ih se ne pridržava...
ehhh pare pa sta cetnicima to znaci ,,,,,oni ce biti na kruhu i vrhnju a ostvarivace svoj cilj i dalje
Sto vise frke vise vijesti za BIH. I ako zvuci cudno ova negativna kampanja stavlja bih u fokus Neka se vidi pokusaj rusenja mira u BiH sto se preljeva na Istok I Zapad. Neko ce ovo uskoro presjeci. Vjerujem USA.
Super znaci pomoći će Dodiku da ukine Vstv jer ga oni financiraju
Ebem ti delegaciju a uzp-ovka u njoj. Pitajte je da li slavi uzp?
Opet ovi zabrinuti samo se nadam da sljedeci lut nas necete nekim.embargom.blokirati.
TUGA GOLEMA !!!!!!
sto ih ova vrana ne odvede u manji bh entitet?
Kad su i konzervativci protiv, mozes misliti u kolikom su mraku.
Ukini da se rijesimo ovih lopova.
Vidi ti Zovke, kad je novinar pitao jel posteno da zbog RS cijela drzava ispasta, kaze BIH je jedna porodica i da se stvari mogu rjesavati samo unutar porodice. Ne znam vala, nedavno je izjavila da u BIH nema ljubavi samo interes, sad smo porodica. U Neumu dva clana porodice razgovaraju a treceg ne smijemo naljutit. A ovaj Weber, hoce funkcionalnu BIH u EU. Jel drzava sa 3 predsjednika funkcionalna za EU?
Weber i ostala evropska svita došli da podrže gospon legitimnog....da vidimo ko ce stisnuti da izda BOSNU I HERCEGOVINU....A IZDAJA JE ZLOČIN....A NARODA BEZ DRŽAVE BOLJE DA NEMA
Grozno je biti dio Evropske unije ako nas tretiraju ovako ko da moramo biti njihovi robovi da postanemo članica EU. Zbog čega ota pravila nisu važila za Norvešku i Švicersku?
Ja ovu prijetnju citam kao kaznu gradzanima ako seda su na strani predstavnika naroda(nacija),pa nezovu se dzaba Evropska narodna stranka u kojoj su zajedno clanovi Bakir,Covic i naravno Zeljana Zovko.
Koji jad od jedne EU delegacije. I intelektualni i mentalni i politicki i moralni i nepristrani....
Samo zakon po mišljenju venecijanske komisije... Sve stalo je antiustavno, diskriminirajuće itd
Nece da moze. Dejton ima prednost u odnosu na bilo kakvu Komisiju - sve sto nije po Dejtonu, nema nikakav znacaj, bukvalno nikakav. Razumem da Venecijansku bas briga za Dejton, ali BiH, ovakva, je stvorena u Dejtonu i vaze pravila iz Dejtona - a Dejton jasno kaze da nikad nece biti muslimanske dzamahirije u BiH. Zato je u Split i stigao NATO nosac aviona, ako nekom padne na pamet da cudno pogleda Hrvate, da zna sta ga ceka.
Zna se kome cete vi sankcije i embargo staviti ne sekirajte se. Nije ovo 1992 i da je sve blolkirano.