{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


europroNET-ova akcija besplatnog priključka se nastavlja

S
15.7.2005. u 08:55
0
0
europroNET-ova akcija besplatnog priključka se nastavlja
0
europroNET-ova akcija besplatnog priključka se nastavlja
Zbog velikog interesovanja korisnika za priključanje na kablovski internet, europroNET je odlučio produžiti akciju besplatnog priključka do 1. septembra 2005. godine.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
europroNET CABLE - kablovski pristup dostupan je putem tri najveća operatera u Sarajevu: ELOB-a, HS-a i BH Cabel net-a, a zona pokrivenosti unutar sistema navedenih CATV operatera sve je veća. Trenutno se priključuju prvi korisnici sa kablovske televizije ELOB na Koševskom brdu i Velešićima.

Kablovski pristup veoma je popularna usluga u svijetu koja od prošle godine uzima zamah i u BiH. Za pristup internetu potrebno je imati uveden signal nekog od navedenih kablovskih operatera i modem koji su iznajmljuje u sklopu usluge. Dakle, internetu se pristupa neovisno od telefonske infrastrukture, pa više ne postoje visoki telefonski računi, a telefonska linija je uvijek slobodna za razgovore. Osim toga, ovo je brzi, broadband pristup sa brzinama do 1024 kbps, što je do 20 puta brže od dial-up analognog pristupa.

Trenutno su ove usluge dostupne u tri paketa za privatne korisnike - CABLE Personal, CABLE Fun i CABLE Extreme koji se razlikuju po brzinama dostupa i uključenim mjesečnim prometom.

Poslovni korisnici mogu birati između dva paketa - CABLE Biz i CABLE Biz+ koji imaju veliki broj dodatnih usluga interesantih poslovnim korisnicima.

Detaljne informacije o tome kako postati korisnik kablovskog pristupa mogu se dobiti na europroNET-ov telefon 033/ 214 800 ili na web stranici www.europronet.ba/cable.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: