{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


europroNET i SmartNet objavili zajedničke cijene Internet usluga

Klix.ba
1.7.2003. u 14:08
0
0
europroNET i SmartNet objavili zajedničke cijene Internet usluga
0
europroNET i SmartNet objavili zajedničke cijene Internet usluga
Polovinom juna ove godine objavljeno je spajanje sarajevskih ISP-ova europroNET i SmartNET. Danas su objavljene i nove, zajedničke cijene njihovih usluga.
Kako je i najavljeno, došlo je do snižavanja cijena gotovo svih usluga, a sve usluge su doživjele potpuni redizajn i podijeljene su po kategorijama. Tako se usluge neograničenog dial-up pristupa nazivaju EXTRA (i odvojene su za privatne i poslovne korisnike), dok se post-paid i pre-paid usluge sada nazivaju SURF (dosadašnji SmartNet-ova usluga Personal). SURF PrePaid će biti dostupan zajedno sa CD-om tek od 01. augusta 2003.

Pored toga, iz ovih kompanija i dalje najavljuju snažan prodor na tržište bežičnog pristupa na Internet. Zajednička usluga zove se AirNet - Bežični Internet i specijalno je dizajnirana za potrebe poslovnih korisnika kojima treba kvalitetna stalna veza na Internet uz prihvatljive cijene.

Tu je i čitav niz dodatnih usluga i paketa, a o svim uslugama detaljno se možete informisati na web stranicama www.europronet.ba i www.smartnet.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: