|

"Enjoy Life BiH" dodjeljeno priznanje Grand Prix 2007

"Enjoy Life BiH" dodjeljeno priznanje Grand Prix 2007
0
F
FENA
15.11.2007. u 17:06
0
komentara
0

dijeljenja
"Enjoy Life BiH" dodjeljeno priznanje Grand Prix 2007
Turističko udruženje u Bosni i Hercegovini sa turističkim zajednicama u Federaciji BiH i turističkim organizacijama u Republici Srpskoj su se već 'pretplatili' na priznanja iz oblasti promocije turizma.
Uz nedavno značajno priznanje za najbolje uređeni štand na najvećem sajmu turizma u svijetu – WTM (World Travel Market) u Londonu, Bosna i Hercegovina se može pohvaliti još jednim vrijednim priznanjem.

Međunarodni komitet festivala turističkog filma dodijelio je priznanje – Grand Prix 2007 za najbolji turistički film u svijetu – „Enjoy Life Bosnia Herzegovina“.

Nakon devet festivala turističkog filma koji su se održavali širom svijeta u proteklih godinu dana, uslijedila je centralna Ceremonija dodjele nagrada 19. Grand Prix CIFFT.

Na ceremoniji su dodijeljena četiri priznanja Grand Prix za najbolji turistički film u svijetu.

Uz bh. Enjoy Life Bosnia Herzegovina, priznanja su dobila još tri turistička filma – Unique Dubrovnik (Hrvatska), Sailing Island (Graz, Austrija) i Burgenland – im pannonischen Rhythmus (Austrija).

Pobjednici 19. Grand Prix CIFFT su Copenhagen Kicking (Danska) i The Vienna Collection (Austrija).

Ove nagrade je organizator dodijelio po drugi put u 19 godina postojanja Međunarodnog komiteta festivala turističkog filma (CIFFT).

Važno je napomenuti da je tokom održavanja festivala turističkog filma širom svijeta u proteklih godinu dana bilo predstavljeno više stotina turističkih filmova.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.