{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emotivan susret u Orašju: Beširović u suzama dočekao Konjića

N
21.5.2014. u 10:05
186
10
Emotivan susret u Orašju: Beširović u suzama dočekao Konjića
186
Emotivan susret u Orašju: Beširović u suzama dočekao Konjića
Bakir Beširević, bivši bh. nogometaš i sportski radnik, inače stanovnik Orašja, jučer je konvoj pomoći Asocijacije sportskih novinara dočekao u suzama.
Konvoj je predvodio nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Muhamed Konjić, a susret dvojice asova toliko je bio emotivan da su rijetki prisutni ostali neuplakani, piše novinska agencija Patria.

Beširović je shvatio da nije zaboravljen, a bh. građani još jednom su pokazali solidarnost i zajedništvo kada nesreća dođe.

Sinan Sinanović, sportski novinar koji je zajedno s drugim kolegama pokrenuo akciju u kojoj su učestvovali mnogobrojni sportisti, sportski radnici i kolege, bio je također u Orašju te kaže da su slike stravične.

"Novinari su se u akciju pomaganja uključili spontano. U želji samo da potaknu sportaše da svako na svoj način i koliko može pomogne i da snagom svog autoriteta, svojom reputacijom budu primjer drugima. Međutim, ova akcija je uzela maha i ponosni smo na sve ljude koji su se uključili u akciju. Da se razumijemo, u našu akciju prikupljanja pomoći nisu uključeni samo sarajevski sportski novinari. Naprotiv, svi su na nogama već peti dan", kaže Sinanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: