{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Eldar Karahmetović je operisan i uspješno se oporavlja

S
20.5.2011. u 11:45
0
0
Eldar Karahmetović je operisan i uspješno se oporavlja
0
Devetogodišnji dječak Eldar Karahmetović iz Olova uspješno se oporavlja nakon dvije teške operacije i uklanjanja tumora na mozgu. Eldara je operisao dr. Memet Ozek na klinici Acibadem u Istanbulu.


Hrabri dječak je imao samo jedan cilj, da pobjedi bolest i vrati se reoditeljima živ i zdrav. Sada kada je njegova najveća želja ostvarena, Eldar i njegovi roditelji kažu da sve ovo ne bi bilo moguće bez pomoći dobrih i humanih ljudi koji su hrabrili porodicu, te donirali novac za njegovo liječenje.

"U životu čovjek se na čovjeka oslanja i zato u Eldarovo ime i kao roditelji se zahvaljujemo ovom prilikom svim humanim ljudima na nesebičnoj pomoći, kako novčano tako i moralnoj", kažu roditelji.

Klinika Acibadem
Klinika Acibadem


Eldar Karahmetović je liječenje započeo u BiH, a na putu ka njegovom ozdravljenju su pomogli dr. Eldin Burezerović, neurolog u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu, Ali Tahsin Tunali, komadant turskog bataljona u BiH, ambasada Republike Turske, kao i porodica, Osnovna škola Olovo koju Eldar pohađa, njen direktor Suad Halilović, kao i mnogogi njegovi sugrađani i prijatelji.

"Umjesto riječi hvale Eldar vam svima šalje jedno veliko srce", poručuju njegovi roditelji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: