|

"Ekskurzija 2017": Učenici podržavaju svoje kolege iz medicinske škole i pozivaju sve na koncert

"Ekskurzija 2017": Učenici podržavaju svoje kolege iz medicinske škole i pozivaju sve na koncert
171
Piše: M. N.
10.3.2017. u 21:40
15
komentara
171

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Učenici Srednje medicinske škole Bjelave u Sarajevu koji su dirnuli cijelu BiH organizirajući radnu akciju "Ekskurzija 2017" kako bi pomogli svojim vršnjacima koji nisu u finansijskoj mogućnosti da plate odlazak na ekskurziju, pozivaju sve da dođu na koncert Almir M & Tribun banda, te na taj način daju svoj doprinos.
Koncert će biti održan 25. marta u Domu mladih u Sarajevu, a sav prihod od ulaznica bit će predan ovim srednjoškolcima kako bi svi otišli na ekskurziju.
Učenike su podržale i njihove kolege iz drugih sarajevskih srednjih škola fotografišući se s plakatom za koncert i objavljujući te fotografije na društvenim mrežama s pozivom "Ispoštuj!".

Ulaznice se mogu kupiti na platou Skenderija, na štandu preko put Tržnice, u Nargila baru Mahala, Abu Dhabi, Zar nargila caffe, Abu Dhabi Loungeu, Nargila baru Miris, Nargila baru Magic, Kafa ti i ja, Coffe Houseu, te Caffe baru West.

Učenici Srednje medicinske škole na Bjelavama u Sarajevu poručili su u svom apelu kako su spremni na razne aktivnosti kao što su čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, dijeljenje anketnih listića, reklamiranje određenih proizvoda, animacija djece u domovima, bolnicama i na privatnim rođendanima i svaki drugi posao koji im može omogućiti sredstva kojima će platiti svojim drugarima odlazak na ekskurziju.

Do sada su im posao ponudile općine Centar i Stari Grad Sarajevo.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...