Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Solak ne bude momentalno smijenjen, jesmo li toliki majmuni
Ma solak je sitna buranija, pijun
@Sprzo307 Inače najbolji prijatelj direktora Hitne Pomoći Adema Zalihića. Sve je to uvezano.
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Omrzle su mi maline vise od vas
@adointer1908 veliki selam za ove inace velike zelene vjernike.
sad trazite halala od Fikreta momak cist ko suza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lopovi SDA, gotovi ste na izborima, govna korumpirana
Ovdje je sigurno postojao posrednik!
Sta ste se uzjebali imali ijedno hvala. Stigli najbolje da nam netrebaju da ih bacimo, a sta ako zatrebaju tebi. Kontrola se moze uvijek uraditi. Recite hvala
POKLON LJULJAČKA ZA ČLANOVE GRUPE: www.bit.ly/Uredjenje_terase
Jasno je i djeci od 3 godine da je ovo pljačka javnog novca. Hajmo to na stranu. Mene više brine što se raja bavi time koliko će Fikret zaraditi, nego time kako je uopšte firma koja nije registrovana za uvoz i prodaju medic.opreme uspjela da nabavi istu?
@b.hodzic Još nešto, preko 200 miliona je utrošeno za potrebe medicinske opreme za potrebe vezane za Coronavirus, a niko se nije pitao ko i na koji način je ista nabavljena? To je ključni problem.
A gdje je ponuda prodavca po osnovu koje je sklopljen ugovor. Procedura zahtjeva službenu ponudu od prodavca prema kupcu, pa ona čak I predugovor, mada nije obavezan ako je nešto hitno, pa tek onda ugovor. Ovo kao da se prodaju pelene, a ne sofisticirani uređaki o kojima zavisi nečiji život. Ovo nije nemar ili neznanje nego čisti kriminalni akt !
Dokle više mamicu vam klete te se u BOSNU i Alaha a gdje god stignete pljačka te i otimate
Solaka smijeniti pa dva sata poslije ga uhapsiti mamuu mu jebeem
Kada budu izbori sjetite se ovoga, sjetite se afere "Asim", sjetite se onog lika iz SDA koji je prodavao radna mjesta, sjetite se kako živite, sjetite se da nemamo sporta, kulture..., sjetite se samo nekoliko stvari. E onda glasajte
Hajmo malo o rokovima. Ako ne dostavi robu do 15.04.2020.mora vratiti lovu Solaku...
Klix treba da nadje ugovor izmedju kineskog partnera i ovog ‘malinara’“ Fol je sto to ne postoji! Ovo je bila donacija. Znaci veci dio od 10 M je njihova pljacka! Kinezi ovu robu ili daju dzaba (jer je nekvalitetna) ***nadati se da ce SIPA ovo lako rasvijetliti, jer je sVe vrlo jasno i plitko! ako im bude dozvoljeno
Deep state!!!
Najveća je žalost što je većina ovih komentara iz zavisti. Mnogima je krivo što oni ovo ne mogu, a ne zato što su ovo sumnjive radnje. Slaba nam je japija.
Ne igrajte se sa nazivom respiratora, ovaj novi (HC ve003) se ne moze naci nigdje na internetu, mozda i ne postoji... Drzite se naziva iz ugovora (nesto812nesto)da svi mogu vidjeti cijenu na internetu, i da znaju sta su platili. Lp
Zasto u clanku niste naglasili da se prema Ugovoru nabavlja jedno tj. nepostojeci model "HC VE003" nepoznatog proizvodjaca i to po cijenama PRAVOG respiratora, a da je isporuceno nesto sasvim drugo tj. "ACM812A" koji je bezvezna jeftina varijanta repiratora SAMO ZA KRAJNJU NUZDU koji je DESET PUTA JEFTINIJI od placene cijene!?!?