{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ekonomski fakultet podržava svoje najbolje studente

F
19.12.2008. u 12:09
0
3
Ekonomski fakultet podržava svoje najbolje studente
0
Ekonomski fakultet podržava svoje najbolje studente
Svečana ceremonija dodjele stipendija kompanije Tondach studentima Ekonomskog fakulteta, kao i promocija najboljih studenata Fakulteta bit će održana 22. decembra na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.
Na inicijativu kompanije Tondach koja je do sada podržavala Ekonomski fakultet u Sarajevu različitim vidovima podrške, odlučeno je da se uruči pet stipendija za studente s najvišim prosjekom. Ti studenti su: Tea Mioković (prosjek ocjena: 9,8), Mirna Pajević (prosjek ocjena: 9,8), Nedim Muratović (prosjek ocjena: 9,8), Lana Čolaković (prosjek ocjena: 9,6), Minela Nuhić (prosjek ocjena: 9,6), Emina Žunić (prosjek ocjena: 9,5), Haris Palalija (prosjek ocjena: 9,4) i bit će nagrađeni jednokratnom stipendijom s ukupnim fondom od 5.000 KM.

Ovi studenti se nalaze na listi od dvadeset studenata čiji je prosjek ocjena veći ili jednak 9,0 i koja je dobila naziv ''Dekanova lista''. Do sada, studente s ''Dekanove liste'' su stipendirale kompanije Deloitte i Tondach, porodica Efendić, omogućeno im je prisustvo na različitim konferencijama i predavanjima.

Neki od ovih studenata već su pronašli zaposlenje, dok ostali sigurno neće imati problem da se zaposle nakon završetka školovanja, saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: