{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Eko park atrakcija na obalama Trebižata

31.7.2012. u 16:33
14
0
Eko park atrakcija na obalama Trebižata
14
Evo još jednog dokaza da su snovi ostvarivi, iz sunčane i pretople Hecegovine. Iako je sezona u punom jeku Branimr Bradvica uspio je pokrenuti svoj eko park na slapovima rijeke koja, opet tipično za Hercegovce, ima sedam imena, a najpoznatija je kao Trebižat.
U selu Dolama pored Vitine, na putu Ljubuški - Grude, smjestio se izvanredan slap na rijeci Mlade koji postaje konkurencija već čuvenom vodopadu Kravice.

Manje visine, ali izvanredne ljepote, ovaj slap, plaža i mladi vrijedni Hercegovci garantiraju veoma dobru zabavu i rashlađivanje po mjeri svakog Bosnaca i Hercegovca tokom ovih ljetnih vrućina.

Bradvica je pomogao ekološki osvještenim mladim Ljubušacima, Vitinjanima i Doljanima da urede ovaj prostor koji je sada u privatnom vlasništvu, a snovi idu još dalje od postignutog.

Starija sestra, Kravice, je dobila svoju uzvodnu konkurenciju, a modeli Internacionalne škole fotografije, koji su u kreacijama udruženja Modiko iz Sarajeva plijenili svojom ljepotom, dali su najveći sjaj ovom izvanrednom uratku prirode.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: