{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Edukativne radionice iz oblasti dizajna u Sarajevu

Klix.ba
15.6.2016. u 10:32
7
1
Edukativne radionice iz oblasti dizajna u Sarajevu
7
Edukativne radionice iz oblasti dizajna u Sarajevu
U cilju promocije dizajna i povećanja konkurentnosti mladih osoba na tržištu rada iz oblasti kreativnih industrija, Art Grupa će od 6. do 15.jula održati edukativne radionice iz oblasti grafičkog i produkt dizajna.
Art Grupa je organizacija osnovana sa ciljem podizanja razumijevanja o tome šta je ustvari dizajn, te koja je njegova uloga i značaj u ekonomskom i društvenom razvoju. U nastojanjima da kreira poticajno okruženje za razvoj vještina koje su primjenjive na savremenom tržištu rada, Art Grupa stalno razvija nove pristupe u edukaciji.

U tom kontekstu, Art Grupa drugu godinu zaredom organizuje "10 Days of Design: Graphic and Product Design Workshops". Radionice će se održati od 6. do 15. jula, u terminu od 11:00 do 13:00 sati. Svi zainteresovani, posebno mladi sa područja Općine Centar, trebaju poslati prijave na [email protected] sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa, godište, kontakt telefon. Broj mjesta je ograničen, te je poziv otvoren do 24. juna ili do popunjavanja kapaciteta. Osobe koje se prijave, a ne ispoštuju obavezu redovnog prisustva radionicama, trajno gube pravo učešća u projektima organizacije.

Zahvaljujući Općini Centar i organizaciji Art Grupa, i ove godine je učešće na radionicama besplatno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: