{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Edin Džeko podržao kampanju UNICEF-a u BiH "Liga šampiona inkluzije"

6.11.2014. u 11:00
26
2
Edin Džeko podržao kampanju UNICEF-a u BiH "Liga šampiona inkluzije"
26
Edin Džeko podržao kampanju UNICEF-a u BiH "Liga šampiona inkluzije"
Vrijednost čovjeka se ogleda u tome koliko je spreman pomoći i kada se to od njega ne traži i ne očekuje. Pojedinci koji nesebično pomažu i čine dobra djela, ne očekujući ništa zauzvrat, jesu rijetkost, ali postoje. Upravo oni čine ovaj svijet boljim mjestom.
U želji da se zahvale onima koji brinu o tome da svako dijete bude nasmijano i sretno, UNICEF u Bosni i Hercegovini, provodi kampanju "Liga šampiona inkluzije", a Edin Džeko, ambasador UNICEF-a, podržao je ideju i na svojoj službenoj Facebook stranici postavio #neselfie fotografiju https://www.facebook.com/edindzeko.

Ako ste u ovim rečenicama prepoznali sebe ili nekoga u svojoj okolini, podijelite vašu ili njegovu šampionsku priču putem UNICEF Facebook stranice, preko aplikacije "Liga šampiona inkluzije": bit.ly/ligasampionainkluzije ili podržite kampanju postavljanjem svoje #neselfie fotografije kroz aplikaciju bit.ly/neselfie.

Svojom pričom inspirišite buduće šampione i ne zaboravite da vrijedite onoliko koliko ste ljudi u svojoj okolini učinili sretnima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: