{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


E&FC se vratili u Ameriku

16.12.2002. u 11:35
0
0
E&FC se vratili u Ameriku
0
E&FC se vratili u Ameriku
Članovi američke postave grupe "Emir & Frozen Camels" vratili su se sa kratke i uspješne europske "Frozen Camels Project" turneje u Ameriku. Utisci Cliffa Williamsa, Danny Sheparda, Darrella Nutta i Emira Bukovice su vise nego odlični. Gostoprimstvo kojim su ovi vrhunski muzičari bili okruženi tokom svog boravka u Hrvatskoj i BiH je bilo i povod za ideju da se ista ekipa okupi i sljedećeg ljeta i održi malo dužu turneju i u drugim gradovima ove regije, ali i šire. Poziva za gostovanje ne nedostaje, tako da su već preliminarno dogovoreni koncerti u Španjolskoj, Njemačkoj, Austriji, Českoj, Sloveniji, Jugoslaviji i naravno BiH.
S muzičke strane gledano, ova mini turneja je potvrdila sve ono izgovoreno i napisano u vezi ovih muzičara, koji će svirati i na sljedećem albumu grupe "Emir & Frozen Camels", čije snimanje je u Americi upravo počelo. Fantastične kritike samih koncerata mogu se pogledati i na najcjenjenijim i najpopularnijim Web stranicama grupe AC/DC, kao i mnoštvu drugih svjetskih rock Web stranica.

Emir i društvo žele da se zahvale svim probranim i istinskim rock&blues fanovima, koji su se našli na njihovim koncertima, a specijalno onima koji su prevalili dug put (bilo ih je iz Njemačke, Finske, Slovenije...) da bi se našli na njima. Također se zahvaljuju i organizatorima, koji su uložili ogroman trud da do ovih koncerata uopće i dođe.
Sljedeći projekat grupe "Emir & Frozen Camels" je svakako novi album, ali o novostima u vezi toga, neki drugi put.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: