Dženaza ubijenom Muhidinu Pivodiću sutra na Barama

Klix.ba
2.1.2013. u 14:02
443
Dženaza ubijenom Muhidinu Pivodiću sutra na Barama
443
Dženaza ubijenom Muhidinu Pivodiću sutra na Barama Muhidin Pivodić
Porodica, prijatelji, radne kolege i sugrađani sutra će se posljednji put oprostiti od brutalno ubijenog sarajevskog policajca Muhidina Pivodića, rođenog 1977. godine. Dženaza će se klanjati i bit će obavljen ukop u 13.30 sati na mezarju Bare.
Kako su za Klix.ba kazale kolege ubijenog policajca, oni će se sutra u 12 sati okupiti na stadionu Asim Ferhatović Hase na Koševu, odakle će krenuti prema Barama i tako mu odati počast.

Beživotno tijelo Muhidina Pivodića pronađeno je u ponedjeljak rano ujutro u naselju Reljevo, gdje je ubijen na dužnosti.

Za ovo brutalno ubistvo osumnjičen je Anel Ćemo, koji je nakon hapšenja priznao krivično djelo. Radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji po činjenju krivičnih djela.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo jučer su kazali kako je kod porodične kuće osumnjičenog tokom pretresa pronađeno vozilo na kojem su uočeni tragovi nastali upotrebom vatrenog oružja, kao i to da je kod Ćeme pronađena automatska puška, 1.138 metaka različitog kalibra, 19 okvira za automatsko oružje, dvije zaštitne maske, dva RAP-a sa priborom za čišćenje i dvije metalne kutije za municiju.

Anel Ćemo je uhapšen četrdeset minuta iza ponoći 1. januara u sarajevskom naselju Velešići, a u akciji hapšenja su uz pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo učestvovali i pripadnici FUP-a, SIPA-e i OSA-e.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: