Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vidimo snagu drzave, afere Asim,respiratori,diplome. sve u punom sjaju 😁😁😁🤣🤣🤣🤣
Mogu da duvaju ko i za ikonu
da se busa u prsa sa drzavom - dode neokupani migrant bez jedne godine skole, predegranicu i prebija policajce (drzavu).
Hrvatska osvojila novo olimpijsko zlato 🇭🇷🥇
E nek si im ti rekao...sad ce svi da premru, nece ni sna imati...
Kad ovog vidim...zlo mi je...
Oce Dzaferovic opet biti kandidat za predsjedništvo? Zašto ga mijenjati ako je dobar :)
ovaj sivi, autistični lik je u komunizmu bio najžešći komunistički sudac koji je najviše proganjao tzv. islamski nacionalizam među muslimanima bih. čak su mu muslimanski komunisti koji su ga postavili na funkciju suca morali govoriti da ne daje tako drakonske kazne i da smanji doživljaj. uvlačio se komunističkoj partiji ko i danas bakiru. "moralna vertuikala".
kojom drzavom onom sto zataskava ubistva
Šiling koji je došao malo da podabere na licu mjesta za jarana Šmita mu ovo juče rekao. Jučer je bio sastanak Šefika i Šilinga iza zatvorenih vrata. Za javnost rekli samo da se mora krenuti sa realizacijom Programa 5+2. Mudri obojica jer to svi znamo, nego da samo zadovolje znatiželju novinara.
Gdje ti zlocince vidis drzavu, ovo je karina, a ne drzava
Džafi popišam
Samo običan čovjek ga puši, od guzonja niko 100 posto.
Jadna komunjara još pamti onu državu i sud.Taj je voz davno prošao
Nije bilo genocida,Dzaferovic taliban dao Al Kaidi BIH pasose
Hobit opet laprda
reci to Murizu Memiću i Ifetu Feragetu oni najbolje znaju kakva je država ,sudstvo zajedno sa vama uhljebima B A G R A. O T P O R S T O K O !!!
To samo smijete vi iz sda jer je to vase igraliste.