Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za 5 KM, kako mozes u isto vrijeme biti predsjednik Medzlisa Islamske zajednice i predsjednik Skupstine kantona?
Ma nema gdje ga nema ...školski odbori...IZ...predsjednik skupštine...udruženja....itd...
svestran momak...voli da se razvija
SDP voli vise pozicija da sama uzme, ne odgovaraju njima sire bosanske koalicije, rade uvijek na rasparcavanju probosanskih snaga.
A šta je sporno , da sda u okviru svoje dogovorene kvote od 3 ministarstva prepusti jedno Ness-u..Pa nisu to prvi put vidjeli ovi iz sdp-ea..Neka se samo prisjete koga su oni sve uvodili na raznorazna mjesta u vlasti , a kao svog partnera..?
ako SDP ode savama nikad više moj glas neće vidjeti
Hebes NES....to su ljigavci...
SDA nesto opasno duguje NES-u cim se na sve nacine trudi uvesti ih u vlast. S druge strane i NES se principijelno drzi svojih stavova, fotelja po svaku cijenu.
vidi ti nove trojke hahaha. Je li to sada SDA izdaje drzavu sa HDZom i SDPom hahahah
Nesporazum si bgmi
Ode li SDP u vlast sa SDA to ce mu biti definitivno i kraj. SDP glasaci ne zelr koaliciju sa kriminalcima
Šta fali i jesu jedni za druge.. Kriminalac sa kriminalcem.!?
Jel sad a-sda ili je nes kao Nespresso??? U svjetlu budućnost sa naprednim kadrovima ma švica nam zavidi na uspjesima.
Bosnjaci u HNK pokvareniji ja igdje a gluplji i od Palestinaca ... Za fotelju mezar majke bi dali
Ma laganini ovo ono fotelje, tenderi, ministarstva, javna preduzeća. Milioni kamioni narednih godina. Narod samo qrc.em u čelo kad su hinjavi i neće da se bune. Samo grabite lopatom