{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Druženje s djecom iz vrtića SOS Kinderdorf

S
Sarajevo-x.com
3.12.2008. u 15:31
0
0
Druženje s djecom iz vrtića SOS Kinderdorf
0
Druženje s djecom iz vrtića SOS Kinderdorf
U centru za fitness i relaksaciju "Sfera 2“ u srijedu je organizovano druženje sa djecom iz vrtića "SOS Kinderdorf“. Stručni instruktori kursa CombatSkill4kids, namijenjen najmlađima, su kroz igru i zabavu radili vježbe sa djecom korisne za njihovu motoriku, koordinaciju i pravilno držanje.
"Drago nam je što smo uspjeli organizovati ovo druženje sa djecom, jer smatramo da djecu još u najranijim godinama treba učiti o zdravom životu, pravilnom držanju i pravilnoj ishrani i naravno da je fizička aktivnost veoma bitna za njihovo zdravlje.
Kroz ovo druženje smo željeli da se djeca zabave, da nauče nešto o zdravoj ishrani i pravilnom držanju, ali i da podsjetimo da je zdravlje djece na prvom mjestu“, istakla je Giovanna Paparella Glušac, vlasnica i koordinatorica fitness centra "Sfera 2“.Djeca iz vrtića "SOS Kinderdorf“, uzrasta od četiri do šest godina, uživala su u zabavnim vježbama pod vodstvom stručnih instruktora, a za uspješno obavljanje zadatke su nagrađeni i diplomama.

"Današnji izlet za djecu iz našeg vrtića će sigurno ostati u lijepom sjećanju, a uvjerena sam da će im savjeti koristiti u budućnosti. Potpuno podržavamo ovakve akcije koje su posvećene djeci i njihovom pozitivnom razvoju“, istakla je Ermina Čičić, odgajateljica vrtića "SOS Kinderdorf“.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: