Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo je vrijeme doslo svak sumLJa u svakoga
KLIX JOŠ OK ALI AL JAZEERA JE DNO NOVINARSTVA SA TIPVIMA KAO ŠTO SU ONI KOJI UZIMAJU NOVAC ZA PRILOGE VIDI EMIR DELIĆ DO SUMLJIVOG KAPITALA I UREDJIVAČKE POLITIKE.
Ne kaže se ˝sumljivog˝ nego ˝sumnjivog˝ nepismeni levatu!
@Odiseja7000 žao mi je evo ispraviću SUMLJIVOGnadam se da je sad u redu ali admini klixa odredjuju minuse i pluseve ne mogu te nazvati levetom niti prpaolicom niti klošarem niti nepismenim samo jadnikom nema vrijedjanja ionako v.b sve radi za nas orwel 1984 SELJAČINO!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne dajte se Klixovci, svi smo uz vas! Ova na slikama, sa šipkom u ruci što udara je "demobilisani borac" i "pjevačica" iz Sarajeva Esma Turulja, ko ne vjeruje može provjeriti identitet dotične, ove slike su dovoljan dokaz da pokrenete tužbu protiv nje!
Nema za*ebancije sa borcima
Ne mogu brate ove novinare, medije koji samo potpaljuju nikako!
Ova baba boravi u šatorskom naselju pred bivšom zgradom vlade.Lahko se može nać.I uzgred da priupitam,dokad će ona skalamerija bit razapeta ondje? Hoće li pjandure sad otić odakle su i došli ili su se ondje trsjno naselili?