{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Drugi bh. sajam ideja mladih

S
17.6.2008. u 15:29
0
0
Drugi bh. sajam ideja mladih
0
Drugi bh. sajam ideja mladih
U klubu Cinema (Sloga) u ulici Mehmeda Spahe u Sarajevu u srijedu 18. juna 2008. od 14:45 do 17:00 sati bit će priređen 2. BH sajam ideja mladih.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Omladinska informativna agencija (OIA) organizator je ovoj događaja koji predstavlja završnicu projekta “Aktivni mladi” za ovu školsku godinu kroz koji je u zadnja četiri mjeseca prošlo preko 4.000 srednjoškolaca i učenika završnih razreda osnovnih škola iz 12 gradova BiH. Oni su pripremili 70 svojih projekata koji su tokom maja i juna bili predstavljeni na lokalnim sajmovima ideja mladih.

Pobjednici lokalnih sajmova u Banja Luci, Bihaću, Cazinu, Goraždu, Gradačcu, Kaknju, Laktašima, Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Zenici i Zvorniku predstavit će svoje projekte jer je aktivizam od velike važnosti za razvoj BH društva i ovi mladi ljudi bez obzira na svoje godine i sami mogu doprinijeti unaprijeđenju svojih lokalnih zajednica.

Projekat su podržali Međunarodni centar Olof Palme (SIDA), Fond Otvoreno društvo BiH, Ministarstvo obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko Sanskog kantona, Općina Goražde, Općina Kakanj, Općina Novo Sarajevo i Grad Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: