{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Drugi bh. sajam ideja mladih

S
Sarajevo-x.com
17.6.2008. u 15:29
0
0
Drugi bh. sajam ideja mladih
0
Drugi bh. sajam ideja mladih
U klubu Cinema (Sloga) u ulici Mehmeda Spahe u Sarajevu u srijedu 18. juna 2008. od 14:45 do 17:00 sati bit će priređen 2. BH sajam ideja mladih.
Omladinska informativna agencija (OIA) organizator je ovoj događaja koji predstavlja završnicu projekta “Aktivni mladi” za ovu školsku godinu kroz koji je u zadnja četiri mjeseca prošlo preko 4.000 srednjoškolaca i učenika završnih razreda osnovnih škola iz 12 gradova BiH. Oni su pripremili 70 svojih projekata koji su tokom maja i juna bili predstavljeni na lokalnim sajmovima ideja mladih.

Pobjednici lokalnih sajmova u Banja Luci, Bihaću, Cazinu, Goraždu, Gradačcu, Kaknju, Laktašima, Mostaru, Sarajevu, Tuzli, Zenici i Zvorniku predstavit će svoje projekte jer je aktivizam od velike važnosti za razvoj BH društva i ovi mladi ljudi bez obzira na svoje godine i sami mogu doprinijeti unaprijeđenju svojih lokalnih zajednica.

Projekat su podržali Međunarodni centar Olof Palme (SIDA), Fond Otvoreno društvo BiH, Ministarstvo obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko Sanskog kantona, Općina Goražde, Općina Kakanj, Općina Novo Sarajevo i Grad Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: